WhatsApp: Functia MAJORA cu un Mare Secret

WhatsApp are un secret foarte important pentru o functie majora oferita pentru iPhone si Android, compania americana refuzand sa il divulge, dar este bine sa-l afli.

WhatsApp functie secrete

WhatsApp are o functie secreta de care nimeni nu stia pana acum, dar care ar putea avea efecte nedorite pentru unii dintre utilizatorii aplicatiei de mesagerie, peste 1.3 miliarde de persoane folosind-o in fiecare luna. WhatsApp a implementat acum cateva luni o functie care le permite utilizatorilor sa stearga mesajele trimise catre alti utilizatori, aceasta fiind folosita cu succes de catre un numar destul de mare de persoane pana acum aproape fara probleme.

WhatsApp a lansat aceasta functie pentru ca utilizatorii sa stearga mesaje pe care le-au trimis din greseala catre prieteni, sau in grupuri de conversatii, insa se pare ca ea nu functioneaza 100% corect. Mai exact, daca un mesaj trimis de catre noi prin WhatsApp catre o alta persoana sau catre un grup de conversatii, a fost citat de catre cineva, stergerea lui de catre noi nu va duce si la stergerea din conversatia privata, sau din respectivul grup.

WhatsApp – functia importanta care are un mare secret

whatsapp functie sterge mesaje

WhatsApp nu a explicat vreodata ca mesajele citate nu sunt in realitate sterse din cadrul conversatiilor, sau grupurilor de conversatii, insa unii utilizatori au aflat fara pre amulta bucurie acest lucru in timpul utilizarii aplicatiei. WhatsApp nici nu spune in informatiile privind utilizarea functiei de stergere a mesajelor ca o citare a lor le va tine permanent in discutii, asa ca nimeni nu avea de unde sa stie ce se intampla, pana cand mesajele erau citate si refuzau sa dispara.

WhatsApp nu a comentat pana acum situatia, asa ca daca se intampla sa trimiteti mesaje catre persoane in discutii private, sau in grupuri de conversatii, atunci trebuie sa stiti ca daca ele sunt citate, nu vor mai putea fi sterse complet de catre voi. E greu de spus daca WhatsApp va rezolva acest bug al sistemului de stergere a mesajelor, insa dupa cum arata situatia in momentul de fata, e putin probabil ca lucrurile sa se schimbe vreodata in aplicatie.