Cat de bun este un Smartphone de 50 de dolari ?

Iata cat de bun poate fi un smartphone care costa doar 50 de dolari si ce fel de functii poate oferi pentru utilizatorii care aleg sa il cumpere.

22

alcatel onetouch ideal smartphone

Daca v-ati saturat de iPhone si vreti un smartphone care doar sa functioneze, ori daca vreti sa cumparati unui pentru un membru al familiei care abia intra in contact cu tehnologia, atunci poate ca acest clip video e pentru voi. In el veti vedea cum functioneaza un smartphone care costa doar 50 de dolari, deci este suficient de ieftin pentru ca experienta sa nu prea conteze.

Alcatel OneTouch Ideal este smartphone-ul prezentat in clipul video de mai jos, el oferind caracteristici tipice pentru un telefon “inteligent” care costa numai 50 de dolari. Desigur ca din Romania nu-l veti putea cumpara la acest pret si cu garantie inclusa, insa daca-l comandati din afara tarii, s-ar putea sa aveti noroc si sa oferiti cuiva o surpriza interesanta.

Totusi, pentru 50 de dolari, vorbim despre un smartphone care poate face multe, nu foarte bine, dar macar pteti avea parte de unele functii pe care un telefon standard nu le are.