Electra RC Jailbreak aduce Cydia pentru iOS 11

Electra este prima solutie de jailbreak care ofera o versiune beta a aplicatiei Cydia pentru iOS 11 prin versiunea RC, care a fost oferita deocamdata doar dezvoltatorilor.

electra rc jailbreak ios 11

Electra este o solutie de jailbreak despre care v-am vorvit acum cateva saptamani, cand v-am spus ca incearca sa aduca Cydia pentru utilizatorii iOS 11 inaintea dezvoltatorului aplicatiei, Saurik. Deocamdata Electra este in plin proces de dezvoltare si nu este 100% pregatita pentru a oferi o aplicatie Cydia complet functionala, dar asta e in curs de rezolvare.

Versiunea 1.3 a Electra a fost recent lansata de catre dezvoltatorul solutiei de jailbreak, ea avand cea mai stabila versiune beta a Cydia pentru iOS 11 de pana in prezent. Aceasta versiune a Electra a fost oferita dezvoltatorilor de tweak-uri pentru Cydia in ideea de a permite actualizarea tweak-urilor existente pentru lansarea versiunii finale a aplicatiei, dar si a solutiei de jailbreak.

Electra, in versiunea RC, a fost publicata pe internet de catre unul dintre dezvoltatorii de tweak-uri care a primit-o pentru testare, insa din pacate aceasta nu este stabila. Daca o gasiti pe undeva si vi se recomanda instalarea Electra RC 1.3 pentru a beneficia de Cydia in iOS 11 dupa jailbreak, va recomand cu tarie sa evitati aceasta versiune, pentru ca nu este stabila.

electra rc jailbreak ios 11 1

Electra va fi lansata intr-o versiune finala in perioada urmatoare, dupa ce este 100% sigur faptul ca ea poate fi folosita de catre utilizatori fara probleme de functionare. E foarte posibil ca Electra sa fie lansata chiar saptamana viitoare, ea fiind compatibila deocamdata numai cu iOS 11 – iOS 11.1.2, deci daca aveti o versiune mai noua, nu veti putea face jailbreak.

Articolul precedentCele mai bune Jocuri Puzzle pentru iPhone si iPad
Articolul următorCat de bun este un Smartphone de 50 de dolari ?
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.