iPhone – Cateva Trucuri Utile pentru iOS 11

iPhone are o serie de trucuri utile pentru iOS 11 de care probabil nu stiai pana acum, dar care te pot ajuta sa-ti folosesti telefonul la "capacitate" maxima.

iphone trucuri utile ios 11

iPhone este cel mai popular smartphone de pe planeta si este folosit de catre cateva sute de milioane de persoane, insa nu toti stiu toate functiile importante ale produselor. In aceasta idee, clipuri precum cel mai jos sunt facute pentru a ii ajuta pe utilizatori sa descopere functii ale iPhone si iOS 11 pe care nu le stiau, sau nu le credeau posibile.

Vorbim aici despre functii oferite nativ de catre compania Apple pentru utilizatorii iPhone care ruleaza iOS 11 in propriile dispozitive, acestea schimband experienta de utilizare. Unele dintre aceste functii pot fi chiar de folos pentru a elimina utilizarea unor aplicatii care fusesera instalate pentru a suplimenta lipsa functiilor dorite din telefoanele iPhone.

iPhone este un smartphone foarte complex, cu multe functii ascunse care odata descoperite devin esentiale pentru utilizatorii care nu stiau de existenta lor.