Samsung Galaxy S9: Functia ce-ar Trebui sa Ajunga in iPhone X

Samsung Galaxy S9 va avea o functie care ar fi extrem de utila si in iPhone X, daca Apple ar fi suficient de bine intentionata pentru a o oferi clientilor.

Samsung Galaxy S9 Functie iPhone X

Samsung Galaxy S9 este la doar o saptamana distanta de conferinta pentru prezentare, iar asta inseamna ca duminica viitoare vom afla toate informatiile oficiale cu privire la noul telefon al companiei coreene. Samsung Galaxy S9 a avut pana acum dezvaluite foarte multe dintre noutatile pe care coreenii urmeaza sa ni le ofere, asa ca o buna parte dintre informatiile pe care le vom vedea weekend-ul viitor nu vor fi complet noi pentru multi.

Samsung Galaxy S9 va avea majoritatea noutatilor concentrate pe camerele mai bune pe care cei din Coreea de Sud le-au pregatit pentru aceste smartphone-uri cu care spera sa atace mai usor compania Apple. Vorbim aici despre imbunatatiri hardware pentru camerele care vor fi folosite in Samsung Galaxy S9 si modelul Plus, insa si functii software care urmeaza sa le ofere utilizatorilor o experienta noua pentru a inregistra clipuri video si a face poze.

Samsung Galaxy S9 va avea si o functie pe care o aduce de la seria anterioara de telefoane mobile, mai exact, o functie care permite ajustarea nivelului de blur aplicat pozelor inregistrate cu efect bokeh. Stiti deja ca telefoanele iPhone din seria Plus, sau iPhone X, pot inregistra poze cu efect bokeh, compania Apple aplicandu-l automat pentru imagini, fara a oferi optiuni de control pentru utilizatori, ceea ce Samsung Galaxy S9 are.

Samsung Galaxy S9 – functia ce-ar trebui sa ajunga in iPhone X

Samsung Galaxy S9 functia iPhone X

Samsung Galaxy S9 va avea functia pe care o vedeti in imaginea de mai sus, ea fiind oferita in unele modele anterioare de smartphone-uri din seria Galaxy, insa cred ca Apple ar trebui sa o ofere deasemenea. Ideea de a putea ajusta nivelul de blur aplicat pentru fundalul pozelor este o idee foarte buna, nu doar pentru Samsung Galaxy S9, ci si pentru iPhone X, care in unele cazuri aplica prea mult blur unde nu trebuie, fara posibilitatea de a scapa de el.

Samsung Galaxy S9 usureaza viata utilizatorilor cu o asemenea functie, foarte importanta pentru utilizatorii care fac foarte multe poze si sunt foarte interesati sa surprinda ipostaze interesante in care sa puna subiectii in evidenta. Aceasta functie va fi oferita pentru camera Samsung Galaxy S9 deoarece utilizatorii sunt foarte multumiti de ea si cred ca foarte multi clienti ai companiei Apple s-ar bucura sa o aiba, insa nu doar pentru iPhone X.

Samsung Galaxy S9 va fi prezentat in data de 25 februarie la ora 19:00 in Barcelona, Samsung organizand un eveniment inaintea inceperii Mobile World Congress 2018, o conferinta foarte importanta. Lansarea Samsung Galaxy S9 va avea loc in 9 sau 16 martie, insa nu inainte ca precomenzile sa inceapa in data de 2 martie, prezentarea telefonului in Romania fiind programata pentru data de 6 martie.

19 COMENTARII

  1. Cum zice un samsonist…faptele fac cat 1000 de cuvinte…dar la cate fapte ne referim?
    ca daca sunt 1000 de fapte…atunci nu prea e cine stie ce

  2. o fi poate, la ce pedofili sunt pe acolo…dar macar eu sunt mai reusit ca tine si tot ma simt mai bine stai calm…
    Eu sunt mai reusit ca am tot ce am vrut si vreau..probabil in 10 ani imi voi satisface toate poftele si pot muri implinit..altora le trebuie 2-3 vieti pt asta

  3. E clar că Samsung face încă un pas înainte în domeniul fotografiei pe smartphone.
    Bravo Samsung!

    În același timp, Apple inovează animoji… Din alea cu maro ???
    Bravo Apple!

  4. E disperat după trafic , dar nu prea il mai baga nimeni in seama
    Nu merita sa “te doară capul ” de la comentariile lui ….mai bine vb cu un perete , e acelasi lucru
    Deja e plictisitor ce spune , pt ca spune aceleași lucruri de ani de zile

  5. Stați liniștiti și Apple o să implementeze această funcție peste 2 ani :). Până atunci se chinuie să repare gluma de iOS 11???. Bravo Samsung, se vede cine muncește 🙂 păcat că Apple e pe nicăieri :)))

  6. Adevărat ,iOS 11este o gluma! Mă chinui sa răspund pe iPhone x cand mă sună cineva ,aștept momente bune. Păcat de telefon. Au scos și ei ceva nou dar îl strica iOS. Știți vro rezolvare

  7. Am facut referire la cele 1000 cuvinte iar minti ah? Cand am mai facut eu asemenea comentariu in acei ani de zile
    Te oftici ca te prind cu deficientele de exprimare si logica

  8. Nu ma complic eu cu el in discutii , din partea mea sa troleze până il dor degetele de la scris
    Am lucruri mai bune de făcut decât să stau la discutii cu el