iOS 11.2.6 a fost Lansat pe iPhone si iPad

iOS 11.2.6 a fost lansat de catre compania Apple pentru iPhone si iPad in cursul noptii trecute, noua versiune a sistemului de operare rezolvand o problema majora.

iOS 11.2.6

iOS 11.2.6 a fost lansat pentru iPhone si iPad in cursul noptii trecute, compania Apple oferind actualizarea pentru toti utilizatorii de iDevice-uri chiar in mijlocul noptii. Lansarea neobisnuit de tarzie pentru iOS 11.2.6 are la baza dorinta celor din Cupertino de a rezolva mai repede problema caracterului Telugu, care genera blocarea aplicatiilor din iDevice-uri.

iOS 11.2.6 a fost lansat de catre compania Apple cu promisiunea ca va rezolva aceasta problema, iar in lista de schimbari publicata de catre compania americana avem exact acest lucru mentionat. Separat, compania Apple sustine ca iOS 11.2.6 rezolva si o problema care genereaza imposibilitatea aplicatiilor de a se conecta la accesorii externe.

iOS 11.2.6 a fost lansat pe iPhone si iPad

iOS 11.2.6 este oferit de catre cei de la Apple pentru toti utilizatorii de iPhone, iPad si iPod Touch compatibile cu iOS 11 si poate fi instalat chiar in acest moment. Pentru a face asta, puteti folosi sistemul Software Update, Actualizare Software, din Settings > General > Software Update, Configurari > General > Actualizare Software si urmati instructiunile de pe ecran.

“iOS 11.2.6 includes bug fixes for your iPhone or iPad. This update:

  • Fixes an issue where using certain character sequences could cause apps to crash
  • Fixes an issue where some third-party apps could fail to connect to external accessories”

iOS 11.2.6 nu este singura versiune a unui sistem de operare al Apple care a fost lansata astazi, caracterul Telugu afectand inclusiv aplicatiile pentru macOS si Apple Watch. In aceasta idee, compania Apple a lansat inclusiv tvOS 11.2.6 pentru Apple TV, watchOS 4.2.3 pentru Apple Watch, and macOS 10.3.3 pentru Mac-urile utilizatorilor.