Prima Pagina iOS 11 iOS 11.2.6 downgrade la iOS 11.2.5 pe iPhone si iPad

iOS 11.2.6 downgrade la iOS 11.2.5 pe iPhone si iPad

iOS 11.2.6 downgrade la iOS 11.2.5 poate fi facut acum pe iPhone si iPad, compania Apple permitand in continuare lansarea versiunii anterioare a sistemului de operare.

iOS 11.2.6 downgrade iOS 11.2.5 iPhone iPad

iOS 11.2.6 downgrade la iOS 11.2.5 pe iPhone si iPad este posibil in momentul de fata deoarece compania Apple inca semneaza vechea versiune a sistemului de opearre, dar pentru o perioada limitata de timp. Desigur ca nimeni nu stie cat va dura asta, insa avand in vedere modul in care s-au desfasurat lucrurile pana acum, e posibil sa mai putem face acest proces pentru minim 1 saptamana inainte ca Apple sa decida sa il inchida.

iOS 11.2.6 downgrade la iOS 11.2.5 ar mai putea fi facut doar in urmatoarele cateva zile, pana cand compania Apple va decide sa blocheze in totalitate aceasta procedura, cei din Cupertino facand asta in mod regulat. Dupa ce semnarea iOS 11.2.5 va fi blocata de catre compania Apple, downgrade-ul va fi imposibil, asa ca daca nu profitati acum de ocazie, e imposibil sa mai puteti face downgrade in viitor, asa ca va recomand sa va grabiti cat puteti.

iOS 11.2.6 downgrade la iOS 11.2.5 poate fi realizat numai cu ajutorul programului iTunes, dar asta va sterge toate datele din telefoanele voastre. Daca ati facut vreun backup cu iCloud, sau iTunes in iOS 11.2.6, atunci el NU va putea fi folosit in iOS 11.2.5, asa ca downgrade-ul va lasa fara toate datele din telefoane, insa daca mai aveti vreun backup vechi in iOS 11 disponibil in calculatoare, sau iCloud, veti reveni la cele date.

iOS 11.2.6 downgrade la iOS 11.2.5 pe iPhone si iPad

iOS 11.2.6 downgrade la iOS 11.2.5 pe iPhone si iPad poate fi facut urmand cu mare atentie instructiunile de mai jos. In cazul in care procesul esueaza, va trebui sa reveniti la iOS 11.2.6, unde veti putea folosi orice backup facut pe aceasta versiune a iOS, sau una anterioara.

 1. Descarcati iOS 11.2.5.
 2. Conectați iPhone, iPad si iPod Touch-ul la calculatorul vostru și deschideți iTunes.
 3. Dezactiveaza Find My iPhone.
 4. Introduceți dispozitivul in DFU Mode urmand acesti pași: apăsați simultan butoanele Home și Lock timp de 10 secunde, eliberați butonul Lock și țineti apăsat doar butonul Home până când iTunes va recunoaște dispozitivul, chiar dacă ecranul rămâne stins. Daca aveti iPhone 7 urmati acest tutorial. Daca aveti iPhone 8/X trebuie sa inchideti telefoanele, sa apasati butonul Power/Lock timp de 3 secunde si fara sa ii dati drumul sa apasati si butonul Volume Down si sa le tineti apasate pana cand telefonul e recunoscut de calculatir si iTunes. Daca pe ecran va apare iconita iTunes si un cablu Lightning, trebuie sa reluati procedura, intrarea in DFU Mode facandu-se cu ecranul stins.
 5. Tinand apasata tasta Shift a tastaturii(Windows) sau alt + Option(Mac), apasati butonul Restore și programul va instala versiunea aleasă de către voi in terminalele voastre.

iOS 11.2.6 va fi dezinstalat, iar iOS 11.2.5 va fi activ in telefoanele voastre, dar desigur ca puteti reveni la iOS 11.2.6 oricand doriti prin sistemul Software Update.

 • adisavaro

  De ce am face downgrade la 11.2.5?

 • unieco

  Corect

 • ibadea

  Nu ai de ce sa faci downgrade, dar poate unii vor sa incerce

 • adisavaro

  Am inteles, ma gandeam ca ar fi ceva bube cu noul ios. La voi cum merge?

 • Tiby

  Eu am o oarecare frica sa mai dau update la vreo versiune noua de iOS, Am avut multa vreme 10.3.3, am dat cu greu update la iOS 11.1, mare greseala… probleme cu bateria, de-atunci le-am luat la rand pana am ajuns la 11.2 acest iOS ma tine mai bine bateria (iPhone 7 de 128 Gb) numai bine la toti.

 • adisavaro

  La mine tine bateria la fel cu 11.2.5 iphone c

 • Cosmin

  Nu am nevoie de downgrade ca dupa updete la 11.2.6 se misca mult mai bine telefonul si al meu nu a avut probleme cu amprenta cand si-a facut update la ios 11 gm prima data ca eu le-am avut si pe alea beta pe toate si nu e cumparat din romania este luat din belgia in 2014 pe 7 octombrie si era codat pe mobistar be asa ca nu sunt rebuturile vandute in romania pentru romani al meu a cazut si pe gresie fara husa si a baut si cafea si mi sa varsat si bors pe el si tot merge i-am schimbat decat bateria in vara anului trecut si merge bine si amprenta si tot e cel de 16 gb silver

 • Cosmin

  Am cunostinte care au 6 plus si din cauza updateului nu mai mergea amprenta si bateria tinea putin sau alte chestii blocaje etc in schimb al meu nu a avut nici o problema merge bine chiar foarte bine

 • ibadea

  la fel ca 11.2.5, nu vad diferente, modificarile au fost minore, un patch de securitate, nimic mai mult

 • Adrian Sava

  Am reusit sa imi stric telefonul imi apare eroare 9 in itunes. Ce sa fac?

 • Adrian Sava

  Am incercat sa pun 11.2.5 cu un cablu neoriginal oare asta sa fie motivul? am incercat de multe ori sa fac restore la 11.2.6 si aceeasi eroare 9 imi da. Pe ecranul telefonului imi apare logo itunes si cablul lightning, help! Nu am nici cablul original la mine sa incerc si cu el.