Samsung Galaxy S9 PORNIT Apare in Imagini

Samsung Galaxy S9 pornit apare in primele imagini astazi, noul telefon mobil al coreenilor fiind pentru prima oara aratat cu ecranul aprins, inaintea lansarii.

Samsung Galaxy S9 pornit imagini

Samsung Galaxy S9 pornit apare in primele imagini astazi, telefonul fiind pozat in Vietnam de catre o persoana care a reusit sa intre in posesia uneia dintre unitatile care urmeaza sa fie puse in vanzare pe piata. Vorbim despre un Samsung Galaxy S9 pornit care afiseaza doar ecranul de pornire al telefonului, aceeasi persoana prezentand acum cateva saptamani si o cutie in care au fost dezvaluite specificatiile noului telefon mobil.

Samsung Galaxy S9 arata in aceste imagini foarte similar cu Samsung Galaxy S8 lansat anul trecut de catre compania coreeana, insa am aflat din atat de multe leak-uri faptul ca design-ul nu va fi modificat fata de anul trecut. Chiar compania Samsung a confirmat printr-o aplicatie oficiala faptul ca Samsung Galaxy S9 nu va avea modificari de design substantiale in comparatie cu modelele anterioare, asa ca e bine sa nu va asteptati la asta.

Samsung Galaxy S9 pornit imagini feat

Samsung Galaxy S9 pornit apare in primele imagini

Samsung Galaxy S9 are confirmat fara dubiu faptul ca va avea o camera pozitionata chiar in centrul carcasei, cu un flash LED vizibil chiar in dreptul acesteia, asa cum am tot afla din diverse poze si imagini din ultimele saptamani. Samsung Galaxy S9 apare aici in versiunea neagra, insa compania coreeana il va pune in vanzare in 4 culori diferite, deci toti cei care sunt interesati sa cumpere noul smartphone, vor avea posibilitatea sa o faca in orice versiune.

Samsung Galaxy S9 pornit imagini feat 1

Samsung Galaxy S9 a fost dezvaluit in fel si chip in ultimele saptamani dupa ce a fost anuntata data la care el va fi prezentat, 25 februarie fiind ziua in care vom vedea noul telefon mobil. Samsung Galaxy S9 va fi disponibil pentru precomanda incepand cu data de 2 martie, lansarea smartphone-ului urmand a avea loc in 9 si 16 martie in tari diferite, cei de la Samsung intentionand sa-si distribuie telefonul in mod diferit la nivel global.