AirPods 2: Primele Detalii despre noile Casti Apple

AirPods 2 sunt in proces de dezvoltare si vor fi lansate anul acesta de catre compania Apple, cei din Cupertino avand planuri destul de interesante pentru produs.

13

airpods 2 casti noutati

AirPods 2 sunt in momentul de fata in plin proces de dezvoltare in cadrul companiei Apple, cei din Cupertino intentionand sa lanseze acest model pe piata chiar in cursul acestui an. AirPods 2 urmeaza sa fie lansate de catre compania Apple cu un nou chip wireless integrat de catre americani, el urmand a permite folosirea functiei Hey Siri de catre clienti.

AirPods 2 elimina practic necesitatea de a apasa de doua ori pe una dintre casti pentru a activa asistentul personal Siri, iar Apple vrea sa imbunatateasca deasemenea rezistenta la apa, dar abia in AirPods 3. Primul model al AirPods a fost lansat cu mai bine de un an de zile in urma de catre compania Apple, o actualizare pentru carcasa fiind lansata anul trecut, dar stocurile raman in continuare firave.

AirPods 2 cu o functie Hey Siri ar simplifica foarte mult posibilitatea de a controla multe functii ale iPhone, iar compania Apple stie asta, asa c va implementa un nou chip W2. In ciuda faptului ca vorbim despre hardware nou, AirPods 2 nu ar trebui sa fie mai scumpe decat modelul actual, acesta avand oricum un pret destul de mare, dar oamenilor le pasa prea putin de asta.

“The headphones, internally known as B288, will include an upgraded Apple-designed wireless chip for managing Bluetooth connections.”

AirPods au fost anuntate initial pentru lansare la sfarsitul anului 2016, compania Apple punandu-le in vanzare in preajma Craciunului, cu stocuri extrem de reduse. AirPods 2 vor fi lansate, cel mai probabil, undeva prin toamna acestui an, ele putand fi anuntate impreuna cu iPhone XS, ca un accesoriu perfect pentru noile telefoane mobile.