Apple vrea sa Tranforme Apple TV intr-o Consola pentru Jocuri

Apple este interesata sa transforme Apple TV intr-o consola pentru jocuri, compania americana avand planuri destul de mari cu privire la produsul sau.

apple consola jocuri apple tv

Compania Apple a modificat recent brevetul de marca pentru Apple TV pentru a include si categoria care priveste jocurile, semn ca este hotarata sa transforme produsul intr-o consola. Conform celor care cunosc informatii despre brevetele celor de la Apple, schimbarea este una foarte importanta si sugereaza o schimbare mare pentru aceasta serie de produse.

Apple TV poate rula deja jocuri disponibile in AppStore, insa vorbim despre titluri care nu sunt chiar atat de complexe, sau chiar atat de populare, in randul utilizatorilor obisnuiti. Compania Apple pare sa fie hotarata sa le fere utilizatorilor ceva mai complex, iar singura evolutie din acest punct de vedere este implementarea functiilor regasite in consolele pentru jocuri.

Toata lumea este de acord cu faptul ca Apple TV este cu mult inferior fata de consolele pentru jocuri si nu doar in ceea ce priveste calitatea titlurilor disponibile in AppStore. Apple TV nu are o varietate de functii pe care le gasim in cadrul consolelor de la Microsoft, sau Sony, iar compania Apple ar putea corecta acest lucru cu un nou model al Apple TV.

“Video game consoles; controllers for game consoles; video output games, namely, video output game machines for use with televisions; apparatus for electronic games adapted for use with an external display screen or monitor.”

Ce anume vrea Apple sa faca pentru Apple TV nu se stie deocamdata, dar produsul este mai mult decat un “hobby”, asa ca in Cupertino este privit ca unul important. Un Apple TV cu functii seriose in ceea ce priveste jocurile ar putea creste si mai mult vanzarile acestui tip de produs al companiei Apple, asa ca ramane doar de vazut ce va dori sa faca Apple.