AirPower: Lansarea a fost Anuntata, Cand va avea Loc

AirPower are pentru prima oara anuntata perioada in care urmeaza sa fie lansat de catre compania Apple, noul incarcator wireless fiind asteptat de catre foarte multa lume.

AirPower lansare martie

AirPower, incarcatorul multifunctional al companiei Apple, este pregatit pentru lansare in momentul de fata, cei din Cupertino parand sa fi ales si data la care il vor aduce pe piata. Conform unor surse din cadrul Apple, sau apropiate companiei, incarcatorul AirPower urmeaza sa fie lansat undeva in cursul lunii martie pentru clientii din lumea intreaga.

AirPower urmeaza sa fie vandut atat in magazinele companiei Apple, cat si in magazinele partenerilor din lumea intreaga, asa ca va fi interesant de vazut si la ce preturi va fi comercializat. AirPower nu a avut un pret stabilit de catre compania Apple, iar zvonurile de pana acum sugereaza faptul ca produsul va costa cam 200 de dolari cand va fi lansat.

AirPower este gandit pentru a permite incarcarea simultana a iPhone, Apple Watch si AirPods, cu informatii despre nivelul de incarcare al bateriei afisate pe ecranul iPhone. AirPower este primul incarcator de acest gen oferit de catre vreun producator de telefoane mobile si accesorii, compania Apple aducand pe piata ceva cu adevarat surprinzator.

“AirPower is said to be due to sell it in March and to Qi wireless-charge with Apple Watch Series 3 at AirPower, it is detected with a special wave and it is made possible to Qi wireless-charge as the same when Apple Watch Magnetic Charging Cable is used.”

AirPower are deja unele clone anuntate pentru lansare de catre unele companii chinezesti, insa pana acum niciuna dintre ele nu a reusit sa reproduca fidel produsul companiei Apple. AirPower este asteptat de catre foarte multi dintre clientii companiei Apple si va fi cumparat in cantitati mari dupa lansare, daca si pretul de vanzare va fi suficient de bun.

14 COMENTARII

  1. Este o placa prin inducție, care se conectează la un încărcător, nu cred ca încărcătorul a fost făcut sa poți încarca prin lightning. Prețul totuși este cam nesimțit de mare

  2. pai care este pretul? probabil daca va fi 200$ multi se vor plange clar de pret…dar la 100$ va fi f f ok mai ales pt cei ce au minim 2 produse de incarcat

  3. Nu cred ca o sa coste 200$. Ar fi mai scump acest pad decat airpods-urile, care totusi nu se compara una cu alta in materie de electronica si dificultate de fabricatie.