iOS 11.3: Functia Secreta pentru iPhone si iPad

iOS 11.3 are o noua functie secreta pentru iPhone si iPad descoperita inaintea lansarii, compania Apple implementand-o fara sa anunte schimbarea in vreun fel.

iOS 11.3 Functia Secreta iPhone iPad

iOS 11.3 vine cu foarte multe functii noi pentru iPhone si iPad, compania Apple implementand o varietate de schimbari pentru clientii sai, unele dintre ele extrem de bune. iOS 11.3 le-a avut descoperite pe majoritatea dintre ele, insa una recenta confirma faptul ca vom avea parte de o securitate ridicata pentru iPhone si iPad in cazul folosirii accesoriilor.

iOS 11.3 creste securitatea iPhone si iPad in cazul conectarii de accesorii terte la iPhone si iPad, acestea neputand fi folosite daca iDevice-ul nu e deschis, sau nu este introdus un cod de acces. Daca accesoriul este conectat la iPhone si iPad, cu iOS 11.3 instalat, cand este deblocat, atunci accesoriul va putea fi folosit, dar in caz contrar este necesara introducerea unui cod de acces dupa deblocare.

iOS 11.3 aduce practic o noua masura de siguranta pentru utilizatorii care folosesc accesorii terte cu iPhone si iPad, ea impiedicand eventuale exploatari ale iDevice-urilor. Separat de aceasta masura de siguranta, iOS 11.3 va impune deasemenea introducerea codului de acces o data pe saptamana in timpul folosirii respectivelor accesorii cu iDevice-urile.

“If you use iAP USB accessories over the Lightning connector or connect to a Mac or Windows PC, you may therefore need to periodically enter your passcode if you have a passcode set on your iPhone, iPad or iPod touch.”

iOS 11.3 aduce aceasta schimbare si pentru utilizarea CarPlay deoarece masina e considerata un “accesoriu” de catre iOS, asa ca e bine sa stiti si acest lucru pentru viitor. Compania Apple nu a anuntat aceasta schimbare a iOS 11.3, insa ea este una foarte importanta, deoarece in acest moment doar in cazul calculatoarelor este impusa o asemenea masura de siguranta.

5 COMENTARII

  1. asta inseamna lightning…pot controla securitatea…si din cauza asta nu merg catre mizerii precum micro-usb ce oricum devine usb-c
    Apple – the best or nothing

  2. Este diferența crede-mă. Mufa aia are un cip de identificare Apple,m-am lămurit pe pielea mea. Nu degeaba sunt mai scumpe cablurile MFI. Am cumpărat anul trecut de la Auchan un cablu lightning frumos(de la maxwell parca) cu vreo 30 lei,telefonul mi-l încarca dar tableta nu,zicea “not charging”. Cum i-am atasat un cablu de la Anker MFI imediat a luat-o. Ia uite ce scrie la descriere,și așa și e. https://uploads.disquscdn.com/images/3aa95e48665bb195681b99f970864a1d5056f0a82d78ff3ab39330782b40f6b4.png

  3. Stiu ce spui, e un chip numit e75 si gasesti in china cu sacul, nu chipul este o problema pentru a fi copiat, la iphone am stricat o gramada de cabluri originale, se mananca pur si simplu pinii de pe cablu, la usb c vad ca de 4 luni nu da semne de slabiciune