Presedintele Apple l-a Comemorat pe Steve Jobs

presedinte Apple comemorat steve jobs

Presedintele Apple, Tim Cook, l-a comemorat astazi pe Steve Jobs printr-un mesaj publicat pe reteaua de socializare Twitter in ceea ce ar fi fost cea de-a 63-a aniversare a sa. Steve Jobs s-a nascut pe 24 februarie 1955, iar Tim Cook nu rateaza nici macar o zi pentru a-l comemora pe co-fondatorul companiei pe care o onduce in momentul de fata.

Desi Steve Jobs a trecut in nefiinta in anul 2011, amintirea sa ramane vie in memoria angajatilor Apple, el fiind comemorat in multe momente ale anului. Mai mult decat atat, Apple a ales denumirea Steve Jobs pentru noul amfiteatru in care sunt prezentate produsele care urmeaza sa fie lansate pe pietele globale, intregul campus fiind un vis al fostului co-fondator.

Acestea fiind spuse, lumea ar fi aratat cu siguranta altfel daca Steve Jobs ar mai fi fost acum in viata.

Articolul precedentiOS 11.3: Iata CAND se Lanseaza pe iPhone si iPad
Articolul următorSamsung Galaxy S9: OFICIAL, Unitati PORNITE la MWC 2018
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.