iPhone 9: Cum va Arata si Ce Functii noi va avea!

iPhone 9 are noul design si o parte dintre noutati dezvaluite astazi pentru a ne confirma schimbarile pe care compania Apple urmeaza sa le implementeze in acest an pentru a isi putea creste substantial vanzarile.

iPhone 9 Arata Functii noi

iPhone 9 isi va face aparitia in acest an impreuna cu iPhone XS si iPhone X Plus, compania Apple dorind sa ofere un upgrade major de design pentru seria iPhone 8, care seamana cu iPhone 6 lansat cu 4 ani in urma. iPhone 9 va avea un ecran LCD cu diagonala de 6.1 inch, acesta urmand a acoperi intregul panou frontal, asa cum ne-au spus atat de multe zvonuri, compania Apple urmand a oferi Face ID si un decupaj pentru clientii din lumea intreaga.

iPhone 9 va avea o carcasa cu structura de aluminiu, deci nu va contine sticla, compania Apple urmand a elimina si incarcarea wireless, care desigur ca nu functioneaza prea bine printr-o carcasa din aluminiu. Totusi, pentru a tine interesul ridicat pentru iPhone 9, compania Apple va implementa o camera imbunatatita, un chip A12 imbunatatit in comparatie cu cel A11 si toate functiile pe care le regasim in momentul de fata in iPhone 8.

iPhone 9 – cum va arata si ce functii noi va avea

iPhone 9 este privit ca un mode low-cost in comparatie cu iPhone XS, de catre compania Apple, deci el va fi vandut si la un pret substantial mai mic pentru a convinge lumea sa il cumpere dupa ce va fi lansat. iPhone 9 ar trebui sa apara pe piata la actualul pret al iPhone 8 si ar putea fi cu pana la 300 de dolari mai ieftin decat iPhone X, compania Apple avand convingerea ca va genera incasari substantiale de pe urma acestui nou model de smartphone.

“The new lower-cost model will feature the same edge-to-edge screen as the iPhone X as well as Face ID instead of a fingerprint sensor.  To keep costs down, the cheaper phone will use LCD screen technology similar to the type employed in the iPhone 8. It will also have aluminum edges and a glass back like the iPhone 8, not the flashier stainless steel used in the iPhone X.”

iPhone 9 se vrea a fi o evolutie majora in comparatie cu seria iPhone 8, el urmand a face parte din categoria medie de telefoane mobile ale companiei Apple, iPhone X facand parte din cea premium. iPhone 9 va finaliza schimbarea majora pe care compania Apple o face in ceea ce priveste linia sa de smartphone-uri, iar in baza noutatilor pregatite pentru iPhone 9 si a diferentei de pret fata de iPhone XS, e greu de crezut ca nu va avea succes.