iPhone X Plus: Cat va COSTA Noul Telefon Apple ?

iPhone X Plus va avea un pret foarte mare stabilit de catre compania Apple dupa ce va fi lansat pe pietele globale, compania americana avand planuri surprinzatoare.

iPhone X plus costa telefon apple

iPhone X Plus este unul dintre cele noi modele de smartphone-uri din seria iPhone pe care compania Apple intentioneaza sa le lanseze pentru clienti anul acesta, ele urmand a veni cu schimbari semnificative in comparatie cu actualul iPhone X. Cea mai mare dintre noutatile pentru iPhone X Plus este cresterea diagonalei ecranului de la 5.8 inch la 6.5 inch, un nou chip A12, noi camere, si cine stie ce alte schimbari majore urmeaza sa fie anuntate.

iPhone X Plus va fi lansat in tandem cu o noua versiune a iPhone X, probabil denumita iPhone XS, iar compania Apple ar putea cere un pret pe masura pentru viitorul sau model de telefon mobil. Analistii se asteapta ca iPhone XS sa fie vandut la preturi care incep de la valoarea de 999 de dolari, fara TVA, in SUA, adica exact cat costa iPhone X acum, insa iPhone X Plus ar putea fi substantial mai scump din cauza schimbarilor oferite.

iPhone X Plus – iata cat va costa noul telefon Apple

iPhone X Plus, conform analistilor, urmeaza sa coste minim 1099 de dolari, fara TVA, deci pretul final va trece de 1200 de dolari pentru cei care il vor cumpara din SUA, sau 1500 de euro pentru unele tari europene. iPhone X Plus va fi cu mult mai scump decat iPhone X, sau iPhone XS, deoarece are un ecran substantial mai mare, iar cei de la Samsung, sau LG, vor percepe un pret pe masura pentru aceasta componenta importanta a telefonului.

“Since the bill of materials delta could very well be north of $100 and Apple’s gross profit margin percentage targets for the new iPhone X could be higher than they are for the 6.1-inch LCD iPhone, I think $899 is really the lowest that Apple will price the next iPhone X. I think it’s more likely that the next one will continue to be sold for $999 and that its larger counterpart will come priced at $1,099 — minimum. “

iPhone X Plus vandut la minim 1099 de dolari, fara TVA, in SUA ar reprezenta o miscare curajoasa din partea companiei Apple, cei din Cupertino putand avea totusi dificultati in a vinde multe unitati la un asemenea pret. Ca sa fiu complet sincer, cred ca un iPhone X Plus atat de scump va fi ignorat intr-o foarte mare masura de catre clientii care se afla in cautare de telefoane care sa si merite banii, dar ramane de vazut ce va decide sa faca Apple.

26 COMENTARII

  1. Si totusi,i-a spus cineva si rahatelului sef de la Apple ca exista o tara care se numeste Romania si in care produsele Apple au cerere mare?

  2. Nu cred. Adica asta este o varianta dar este cea secundara
    Cea principala va fi ca iPhone Plus Oled va lua pretul pe care il are acum X adica 999$ iar varianta normala de 5.8″ va fi 899$

  3. Eu asa vad linia 2018:
    -iphone lcd 6.1” la 699$
    -iphone oled 5.8” la 899$
    -iphone oked 6.4” la 999$

    Astea sunt preturile doar in cazul in care apple pastreaza acelasi nivel de stocare 64gb

  4. Voiam sa spun ca poate se gandesc si ei sa adauge limba romana in inteligenta asistentului Siri,poate si sa extinda lista serviciilor astfel incet sa avem si noi acces la ele.Cer prea mult?

  5. Aa credeam ca vrei sa aduca un apple store. Eu as vrea mai mult asta decat siri in romana. Sa aduca siri in romana cand asistentul siri va deveni mai bun si competent

  6. Acele preturi in SUA, dar in Europa? 900€, 1100€, 1300€, variantele de baza, in ordinea prezentata de tine. Ar fi ieftine la asa preturi.

  7. In urma cu cateva zile scriai ca vor multi care vor cumpara noul X Plus, acum spui ca multi vor renunta. Nici tu nu te mai crezi:) Ia fii tu complet de sincer, asa cum iti place sa scrii. Si nu mai repeta titlul articolului si in text. Cred ca fiecare titlul se regaseste de cel putin 5 ori in fiecare articol.