Samsung Galaxy S9: AR Emoji vs Animoji din iPhone X

Samsung Galaxy S9 are noua functie AR Emoji prezentata intr-o comparatie interesanta cu cea Animoji din iPhone X pentru a ni se arata care sunt diferentele.

Samsung Galaxy S9 aremoji animoji iphone x

Samsung Galaxy S9 are o noua functie numita AR Emoji, ea fiind copiata intr-o buna masura dupa cea Animoji a iPhone X, functionalitatea finid similara in unele privinte. In clipurile video de mai jos aveti initial o comparatie intre AR Emoji si Animoji din iPhone X, iar in celelalte aveti prezentata in detaliu noua functie oferita de catre Samsung Galaxy S9.

Samsung Galaxy S9 permite folosirea AR Emoji pentru a crea un personaj virtual bazat pe fata noastra, telefonul analzind un selfie cu noi pentru a crea caracterul virtual. Dupa crearea acestei entitati virtuale, Samsung Galaxy S9 permite personalizarea ei in baza unor optiuni predefinite de catre cei de la Samsung, dupa cum puteti vedea in clipul de mai jos.

Samsung Galaxy S9 – AR Emoji vs Animoji din iPhone X

Samsung Galaxy S9 poate inclusiv sa urmareasca expresiile faciale ale utilizatorilor si sa le redea prin personajul virtual creat folosind AR Emoji, cam asa cum face compania Apple. Spre deosebire de Animoji, cei de la Samsung creeaza aceste caractere virtuale pentru Samsung Galaxy S9 in baza unor poze, Apple avand emoji predefinite disponibile.

Samsung Galaxy S9 are, din punctul meu de vedere, o functionalitate mult mai interesanta, mai atractiva decat Animoji din iPhone X, iar asta pentru ca reproduce fata utilizatorului. Samsung Galaxy S9 va permite partajarea acestor caractere virtuale catre prieteni in diverse aplicatii, dar si prin retele de socializare precum Facebook, ceea ce nu se poate face cu Animoji.