Samsung Galaxy S9 vs iPhone X – Comparatie Detaliata

Samsung Galaxy S9 si iPhone X trec printr-o comparatie detaliata care are menirea de a ne arata cat de mari, sau mici, sunt diferentele intre cele doua smartphone-uri.

Samsung Galaxy S9 comparatie iPhone X

Samsung Galaxy S9 si iPhone X apar in prima comparatie detaliata menita sa ne arate care sunt diferentele principale intre cele doua smartphone-uri ale momentului. Vorbim despre doua smartphone-uri care costa foarte multi bani, Samsung Galaxy S9 si iPhone X avand preturi care scot multi bani din buzunarele fanilor Android si iOS, dar cu un scop.

iPhone X a lasat multi fani Apple cu conturile mai sarace, iar Samsung Galaxy S9 va face acelasi lucru pentru un grup de clienti obisnuiti cu preturi mai mici pentru telefoane. In cazul iPhone X s-au vazut multe schimbari in comparatie cu iPhone 7 si chiar iPhone 8, insa pentru Samsung Galaxy S9 diferentele fata de Samsung Galaxy S8 nu sunt usor de sesizat.

Samsung Galaxy S9 vs iPhone X – comparatie detaliata

In ciuda acestui lucru, compania Samsung spera ca fanii sai sa cumpere seria Samsung Galaxy S9 in cantitati mai mari decat seria precedenta, insa e greu de spus daca se va intampla asta. Totusi, puse fata in fata, Samsung Galaxy S9 si iPhone X ne arata viitorul smartphone-urilor, cu functii si componente scumpe, care nu se vor mai ieftini prea curand.

In contrast cu iPhone X, in Samsung Galaxy S9 nu ne sunt promovati rahatei vorbitori, ci personaje virtuale facute in baza aspectului clientilor smartphone-urilor. Daca ar fi sa ma intrebati, va spun ca atat pretul iPhone X, cat si cel al Samsung Galaxy S9, sunt mult prea mari pentru ceea ce ofera ambele telefoane mobile, insa Apple s-a lamurit ca poate stoarce oricati bani vrea de la clienti, iar Samsung va invata asta in 2018.

Articolul precedentFlanco: Samsung Galaxy S8 cu Reduceri MARI
Articolul următoriPhone X Plus: EXCLUSIV, Dual-SIM, Noua Rezolutie, TOATE Noutatile
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.