Samsung Galaxy S9: OFICIAL, Autonomia Bateriei va Dezamagi

Samsung Galaxy S9 are anuntate in mod oficial informatiile privind autonomia bateriei pe care o vor avea clientii dupa achizitia celui mai asteptat smartphone Android.

Samsung Galaxy S9 Autonomia Bateriei Dezamagi

Samsung Galaxy S9 si Samsung Galaxy S9 Plus au fost anuntate oficial de catre compania coreeana Samsung in cursul zilei de ieri, iar astazi au fost publicate si alte cateva dintre specificatiile importante ale telefoanelor. Printre ele se numara si informatii privind autonomia bateriei Samsung Galaxy S9 si Samsung Galaxy S9 Plus, iar primele cifre sunt destul de dezamagitoare pentru clientii care asteapta sa cumpere telefoanele mobile.

Samsung Galaxy S9 va ave ao baterie de 3000 mAh, precum predecesorul sau, in timp ce Samsung Galaxy S9 Plus va avea o baterie de 3500 mAh, exact precum predecesorul sau, iar autonomia va fi usor imbunatatita. Schimbarile pentru seria Samsung Galaxy S9 vin in principal multumita noilor chip-uri care controleaza procesoarele, acestea administrand mult mai eficient energia si consumand ceva mai putin curent in functionare.

Samsung Galaxy S9, in ciuda imbunatatirilor pentru chip-uri, va avea o autonomie marginal mai buna in comparatie cu Samsung Galaxy S8 cand vine vorba despre a asculta muzica, sau a face apeluri telefonice. Samsung Galaxy S9 nu va avea autonomie mai buna decat predecesorul sau pentru redarea de clipuri video, sau navigare pe internet, indiferent de metoda, iar aici este vorba despre o foarte mare dezamagire pentru telefon.

Samsung Galaxy S9 autonomie oficiala

Samsung Galaxy S9 – cifrele oficiale anunta o dezamagire mare pentru autonomia bateriei

Samsung Galaxy S9 genera aceste asteptari din partea celor care au aflat ca bateriile nu vor avea capacitate mai mare decat cele lansate anul trecut de catre compania coreeana, asa ca acum totul este confirmat. Desi autonomia pentru ascultat muzica pe Samsung Galaxy S9 va creste cu 10% – 20%, pentru apelurile telefonice cresterea este de doar 10%, iar in rest nu exista vreo schimbare, semn ca utilizatorii nu vor resimti o imbunatatire.

Samsung Galaxy S9 plus autonomie oficiala

Samsung Galaxy S9 Plus este in exact aceeasi situatie, modificarile pentru autonomia bateriei in comparatie cu modelul anterior fiind identice precum in cazul Samsung Galaxy S9. Avand in vedere ca toate modelele din seria Samsung Galaxy S9 vor avea aceleasi procesoare, era de asteptat ca imbunatatirile pentru autonomie sa nu difere, iar ceea ce a publicat Samsung in propriul website confirma fara vreun dubiu ceea ce vor primi clientii.

Samsung Galaxy S9 si Samsung Galaxy S9 Plus vor fi totusi mai scumpe decat predecesoarele lor, in ciuda faptului ca nu vor oferi o autonomie substantial mai buna pentru baterie, din pacate. Daca sunteti interesat sa le cumparati, atunci gasiti Samsung Galaxy S9 si Samsung Galaxy S9 Plus pentru precomanda aici, aici, aici si aici la diverse preturi.