Electra iOS 11.1.2 Jailbreak cu Cydia – Cand se Lanseaza ?

Electra jailbreak pentru iOS 11.1.2 aduce in sfarsit Cydia pentru iPhone si iPad-urile care ruleaza aceasta versiune a iOS, iata si cand va fi lansata oficial.

Electra iOS 11.1.2 Jailbreak Cydia Lanseaza

Electra, prima solutie de jailbreak pentru iOS 11.1.2 care are Cydia implementata, urmeaza sa fie lansata foarte curand pentru utilizatorii iPhone si iPad din intreaga lume. Conform dezvoltatorului care produce acest software, Electra urmeaza sa fie lansata de catre el in cursul aceste saptamani, daca nu mai apar cine stie ce probleme care ar putea afecta procesul.

Electra a este testata in versiune RC, un fel de beta final, de aproape 2 saptamani, iar dezvoltatorul este convins de faptul ca versiunea finala poate fi oferita curand. El spune ca Electra pentru iOS 11.1.2 va putea face jailbreak pe iPhone si iPad-uri chiar de saptamana aceasta, fiind cea mai stabila solutie de jailbreak pentru iDevice-uri de 64 biti.

Electra este in proces de dezvoltare de cateva luni si are la baza exploit-uri care sunt disponibile pentru iOS 11.1.2, dar au fost partial blocate in iOS 11.2 de catre Apple. In ciuda acestui lucru, dezvoltatorul Electra sustine ca solutia sa de jailbreak ar putea fi extinsa pentru iOS 11.2 in curand, deci daca inca il aveti instalat, ar fi bine sa-l pastrati.

“Hopefully if we don’t get sidetracked again, we could very well be seeing the final Electra release next week 🙂 Will be the most stable 64 bit jailbreak* since iOS 9.3.3 😀 Not for anyone who installed bootlegged or illegitimate copies of Electra RC 1.x.”

Electra va functiona pe toate iDevice-urile care sunt compatibile cu iOS 11, cel putin din punct de vedere teoretic, insa numai daca aveti maxim iOS 11.1.2 instalat in ele. Dincolo de acest punct va trebui sa asteptati extinderea compatibilitatii Electra si la iDevice-urile care au iOS 11.2.x, dar nu se stie cand se va intampla asta, deci trebuie sa aveti rabdare.