Facebook Messenger: Schimbarea MAJORA Anuntata Azi

Facebook Messenger a anuntat o schimbare majora pentru platforma sa de mesagerie in cursul acestei zile, modificarile fiind importante pentru cei care o folosesc in fiecare zi.

Facebook Messenger schimbare mare

Facebook Messenger are anuntata o schimbare foarte importanta astazi de catre compania Facebook, ea gandind-o spre beneficiul utilizatorilor, daca este sa analizam lucrurile la o prima vedere. Urmand ceva ce a facut compania Google cu destul timp in urma, Facebook Messenger are implementate de astazi noi functii care le permit companiilor sa-i ajute pe clientii cu probleme direct prin platforma companiei americane.

Facebook Messenger imbunatateste sistemul de raspuns rapid prin intermediu platformei, aducand schimbari importante pentru plugin-urile de chat si tool-urile pentru personalizarea conversatiilor. Folosind Facebook Messenger, companiile le pot cere utilizatorilor informatii privind datele de contact, utilizatorii le vor putea oferi acces rapid la informatii privind adresa lor de email, sau numarul asociat contului de Facebook folosit.

Facebook Messenger – schimbarea majora anuntata astazi

Facebook Messenger le permite astfel utilizatorilor sa le comunice mai usor companiilor datele de contact pentru a fi rezolvate mai usor diversele probleme pe care le au, lucru care este foarte bun, in final. Companiile pot folosi noile functii ale Facebook Messenger pentru a personaliza si mesajele automate, sau interfata de chat, iar utilizatorii vor vedea interfata de chat afisata imediat intr-o pagina a Facebook atunci cand primesc un mesaj de la comnia cu care discuta.

facebook messenger schimbare companii

Facebook Messenger are si alte functii speciale pentru companiile care doresc sa foloseasca acest sistem, astfel incat utilizatorii sa primeasca rapid tot ajutorul de care au nevoie, fara prea mult efort. Facebook Messenger are toate aceste functii implementate gradual de catre compania Facebook, iar ele vor fi disponibile inclusiv pentru companiile din Romania, daca acestea vor dori sa le foloseasca pentru a intra in contact cu clientii.

Facebook Messenger are de ceva vreme implementati roboti virtuali care ajuta companiile sa comunice mai usor cu diversii clienti, iar acum vedem o aparenta diversificare a functiilor pe care cei de la Facebook le ofera.