Huawei P20 si P20 Plus: EXCLUSIV, Primul Video cu o Unitate

Huawei P20 si P20 Plus apar in primele imagini astazi, iar un clip video cu o unitate prototip ne confirma schimbarile de design si copierea iPhone X.

Huawei P20 si P20 Plus Video Unitate

Huawei P20 si P20 Plus apar in noi imagini care ne arata ce fel de design a pregatit compania chinezeasca pentru telefoanele care au menirea de a concura cu iPhone X. Stim deja de zilele trecute ca Huawei P20 va copia iPhone X, un decupaj fiind prezent in panoul frontal al telefonului, in timp ce o camera duala verticala va fi deasemenea prezenta in carcasa, ea avand un design foarte similar cu cea folosita de catre Apple in iPhone X in 2017.

Huawei P20 si P20 Plus au confirmate de catre Huawei faptul ca al doilea model va avea si o camera tripla, ea fiind prezentata in imaginea de mai jos, iar design-ul sau este ciudat. Practic, camera duala a Huawei P20 seamana cu cea a iPhone X, insa camera tripla a Huawei P20 Plus are un design mai ciudat cu un senzor plasat sub altii 2 si o distanta neobisnuit de mare intre acestia, flash LED-ul avand o pozitie inferioara in comparatie cu ei.

Huawei P20 si P20 Plus – primele imagini si un video cu o unitate

Huawei P20 si P20 Plus imagini

Huawei P20 si P20 Plus vor avea deasemenea un decupaj mai mic pentru ecran in comparatie cu iPhone X, insa trendul tuturor producatorilor asiatici este de a copia aceasta caracteristica de design a Apple. Nu se stie ce alte functii ale iPhone X vor mai fi implementate in Huawei P20 si P20 Plus, dar e foarte posibil ca o clona a Face ID sa fie intr-un final oferita de catre companie, plus o imbunatatire pentru clona Animoji din alte modele.

Huawei P20 si P20 Plus au fost deja anuntate de catre compania chinezeasca pentru lansare in 27 martie in urma unui eveniment ce va avea loc la Paris, iar cea mai mare necunoscuta este pretul. Daca Huawei P20 si P20 Plus vor fi suficient de ieftine, atunci vor avea un mare avantaj in fata iPhone X si, poate, a Samsung Galaxy S9, insa totul depinde de ceea ce va dori sa faca Huawei pentru a avea succes pe pietele globale.