Samsung Copiaza cea mai Importanta Idee a Apple

Samsung a luat decizia de a copia cea mai buna idee a companiei Apple, totul intr-o incercare de a convinge mai multi clienti sa-i cumpere produsele.

samsung copiaza idee apple

Samsung, compania care a dorit intotdeauna sa fie prima care implementeaza tehnologii noi si inovatoare in propriile smartphone-uri, sau tablete, are planuri complet diferite pentru viitor. Presedintele diviziei mobile a Samsung, DJ Koh, a anuntat ca daca pana acum compania era obsedata sa aduca prima pe piata diverse tehnologii, in viitor lucrurile se schimba.

Samsung preia strategia companiei Apple de a nu fi prima pe piata cu diverse tehnologii, ci de a le implementa abia in momentul in care ele vor fi cu adevarat pregatite pentru a fi oferite. Apple aplica aceasta strategie de ani si ani de zile pentru produsele sale si totusi reuseste sa ofere unele functii in premiera, insa cei de la Samsung vor abia acum sa aplice aceasta strategie.

Samsung a implementat de multe ori functii noi pentru telefoanele sale care nu erau 100% pregatite pentru a fi oferite si au fost aspru criticati pentru asta de catre toata lumea. Dupa cativa ani si cateva esecuri, cei de la Samsung au luat decizia de a schimba lucrurile, asa ca vor implementa in propriile produse doar tehnologii care sunt pregatite pentru a fi oferite.

“… we were obsessed with being the world’s first and industry’s first, rather than thinking about how this innovation could be meaningful to consumers. Being the first is no longer important today, and our strategy is to launch something that consumers believe is meaningful and valuable at the right time.”

Samsung incearca sa dea impresia ca vrea sa puna accentul pe experienta buna care trebuie oferita clientilor, nu pe ideea de a avea ceva ce nimeni nu are, dar care nu merge cum trebuie. Trebuie sa recunosc faptul ca le-a luat mult celor de la Samsung sa faca o schimbare atat de majora, insa noroc de Apple, ca altfel nimic nu s-ar fi schimbat prea curand.

10 COMENTARII

  1. Asta se va aplica mai mult la mobile , pt ca la diviziile celelalte ale Samsung nu cred , asta a fi devastator pt Samsung si industrie in general , sa nu fii primul , sa nu dezvolti produse grozave
    Probabil ai observat ca Samsung nu mai insista cu specificațiile, axandu se in schimb pe experienta de utilizare
    Apropo e confirmat si suportul pt Project Treble , teoretic Pixel si iphone nu vor mai fi singurele device uri care primesc instant update uri la cea mai nou versiune OS

  2. in lumea android fara specificatii nu prea ai expereienta de utilizare f f placuta…android necesita in ziua de azi 6-8gb ram sa mearga perfect 1-2 ani..asa ca nice try