AppSync Unified 6.1 pentru iOS 11 a fost Lansat

AppSync Unified 6.1 iOS 11

AppSync Unified, patch-ul care permite instalarea de aplicatii piratate in iPhone si iPad, a fost lansat astazi pentru cei care fac iOS 11 jailbreak cu Electra, aceasta find si singura disponibila in acest moment. Daca ati mai facut jailbreak in trecut pentru iPhone si iPad, atunci e posibil sa fi auzit pana acum despre AppSync Unified, asa ca stiti cum sa folositi acest software pentru a instala orice fel de aplicatii piratate existente pe internet.

AppSync Unified este in principal folosit de catre cei care pirateaza aplicatii pentru iPhone si iPad, insa software-ul este deasemenea util pentru cei care testeaza aplicatii fara un certificat de dezvoltator valid. Desigur ca AppSync Unified este folosit in vasta majoritate de catre persoanele care pirateaza aplicatii pentru iPhone si iPad, fenomenul avand acum o amploare mult, mult mai mica decat in anii trecuti.

AppSync Unified a fost actualizat doar pentru a oferi compatibilitate cu iOS 11, aceasta fiind singura schimbare anuntata de catre dezvoltatorul sau in cursul zilei ieri pentru utilizatori. Patch-ul nu este actualizat prea des de catre dezvoltatorul sau, dar e posibil sa vedem vreo versiune noua in curand, avand in vedere ca Electra nu e deocamdata 100% gata.

Acestea fiind spuse, acum AppSync Unified poate fi instalat de catre oricine prin repo-ul https://cydia.angelxwind.net/ al Cydia, dar desigur ca e recomandabil sa cumparati orice fel de aplicatii.