iPhone X: Spectacolul PENIBIL al Clonelor cu Decupaj in Ecran

Mobile World Congress 2018 a fost scena unui spectacol penibil al producatorilor de clone pentru iPhone X, decupajele din ecranele acestora confirmand disperarea unora.

28

iphone x spectacol clone decupaj

iPhone X a fost in centrul atentiei la Mobile World Congress 2018, dar nu pentru ca Apple ar fi prezentat ceva interesant acolo, ci pentru ca evenimentul a fost perfect pentru ca unii dintre producatorii Android sa-si prezinte clonele. Nu toate cele din imaginea de mai jos au fost prezentate la Mobile World Congress 2018, unele fiind cunoscute cu mult inainte, insa cel putin ASUS Zenfone 5 si LG G7 au fost prezentate in mod oficial la Barcelona.

eMAG Black Friday 2018eMAG BLACK FRIDAY 2019, incepe in aceasta pagina pe 15 noiembrie.
fashion days black friday 2019 logoFashion Days BLACK FRIDAY 2019 incepe aceasta pagina in cateva ore.
Telekom logo Black Friday 2019Reduceri la telefoane in aceasta pagina si dupa 15 noiembrie.
Black Friday 2019 evoMAG.roZeci de mii de produse cu reduceri in aceasta pagina si in weekend.
logo pcgaragePC Garage BLACK FRIDAY 2019, mai este activ aceasta pagina in ultima zi.

iPhone X a fost lansat de catre compania Apple cu laude enorme pentru decupajul ecranului si camera TrueDepth, insa oare ce putea face, chiar daca panoul frontal arata foarte urat cu o taietura in el ? Acum, prostia adevarata apare abia la clone, pentru ca toti acesti producatori penibili n-au reusit sa aduca inovatii adevarate pentru telefoanele lor, as ca au copiat cea mai proasta schimbare posibila facuta pentru iPhone X de catre Apple.

iPhone X: spectacolul penibil al clonelor cu decupaj in ecran

iPhone X clone China

iPhone X ascunde o camera TrueDepth revolutionara in acel decupaj pentru ecran, ea oferind cel mai avansat sistem de recunoastere faciala implementata vreodata intr-un smartphone dedicat consumatorilor. Ce ascund clonele in decupaj ? Banale camere frontale, senzori de proximitate si lumina ambientala, insa nimic revolutionar, asa ca de ce ar avea vreo logica o copierea celui mai prost element de de design creat pentru iPhone X ?

Cei de la ASUS au explicat foarte bine prostia : pentru ca asa vor clientii. N-as putea sti care dintre clienti sunt asa dornici sa vada decupaje tampite in telefoane care nu au camera TrueDepth, dar asta conteaza mai putin. Ceea ce conteaza este ca Apple poate face si ogaura in ecran, sau orice alta chestie tampita, iar toti asiaticii vor copia fara retinere, rusine, sau orice alta urma de logice orice fel de tampenie in telefoanele lor in speranta ca vor avea succes.