iPhone X: Spectacolul PENIBIL al Clonelor cu Decupaj in Ecran

Mobile World Congress 2018 a fost scena unui spectacol penibil al producatorilor de clone pentru iPhone X, decupajele din ecranele acestora confirmand disperarea unora.

iphone x spectacol clone decupaj

iPhone X a fost in centrul atentiei la Mobile World Congress 2018, dar nu pentru ca Apple ar fi prezentat ceva interesant acolo, ci pentru ca evenimentul a fost perfect pentru ca unii dintre producatorii Android sa-si prezinte clonele. Nu toate cele din imaginea de mai jos au fost prezentate la Mobile World Congress 2018, unele fiind cunoscute cu mult inainte, insa cel putin ASUS Zenfone 5 si LG G7 au fost prezentate in mod oficial la Barcelona.

iPhone X a fost lansat de catre compania Apple cu laude enorme pentru decupajul ecranului si camera TrueDepth, insa oare ce putea face, chiar daca panoul frontal arata foarte urat cu o taietura in el ? Acum, prostia adevarata apare abia la clone, pentru ca toti acesti producatori penibili n-au reusit sa aduca inovatii adevarate pentru telefoanele lor, as ca au copiat cea mai proasta schimbare posibila facuta pentru iPhone X de catre Apple.

iPhone X: spectacolul penibil al clonelor cu decupaj in ecran

iPhone X clone China

iPhone X ascunde o camera TrueDepth revolutionara in acel decupaj pentru ecran, ea oferind cel mai avansat sistem de recunoastere faciala implementata vreodata intr-un smartphone dedicat consumatorilor. Ce ascund clonele in decupaj ? Banale camere frontale, senzori de proximitate si lumina ambientala, insa nimic revolutionar, asa ca de ce ar avea vreo logica o copierea celui mai prost element de de design creat pentru iPhone X ?

Cei de la ASUS au explicat foarte bine prostia : pentru ca asa vor clientii. N-as putea sti care dintre clienti sunt asa dornici sa vada decupaje tampite in telefoane care nu au camera TrueDepth, dar asta conteaza mai putin. Ceea ce conteaza este ca Apple poate face si ogaura in ecran, sau orice alta chestie tampita, iar toti asiaticii vor copia fara retinere, rusine, sau orice alta urma de logice orice fel de tampenie in telefoanele lor in speranta ca vor avea succes.

28 COMENTARII

  1. domne, se vede clar, la iphone a fost necesar, are aceeleasi margini la fel de subtiri si sus si jos…restul…au marginea f groasa jos…la ei nici nu a fost o necesitate pur si simplu copiere
    Macar la apple a fost sa se diferentieze+necesitate

  2. Simplu, trendul a fost dat de iphone X si se pare ca foarte multi producatori au ales sa mearga pe varianta copierii pentru ca pretul mare al iphone X va determina multi clienti sa caute ceva asemanator la design, dar mult mai ieftin si mai slab calitativ, insa nu au luat in calcul ca este posibil ca in martie sa avem un iphone de 6.1 mai ieftin cu acelasi design ca iphone X. Modificarea majora de design Apple a creat panica pe piata, pentru multi, orice alte schimbari de design, chiar in bine, nu mai au efect pe piata

    P.S. parca il si vad pe SRB cum trambitzand fericit: Clonatoriii!!!

  3. Asus e ok. Oricum prefer oricand telefon cu notch decat ce face Samsung cu galaxy(bare sus si jos). iPhone X chiar a meritat pentru mine. E primul iPhone de care sunt multumit complet de la iPhone 5 incoace. De-ar rezolva si ei iOS-ul…

  4. Asta nu pricep nici eu de ce sa mai bagi “barbia” aia acolo… oricum, nu intentionez sa ma mut pe Android, indiferent de cat de inovativ ar fi un produs. Nu imi place sistemul de operare.

  5. Nu , nu se poate asa ceva…toate telefoanele cu breton? Este strigator la cer!!! :)) Apple astia sunt niste distrusi ca au dat tonul la asa ceva, niste distrusi va zic! Pam pam…breton era starts in 2018!!! Bravo apple, iar ai schimbat ceva! Si S9 este doar un alt camera phone fara performante demne de luat in seama.

  6. Iphone x arata chiar foarte bine cu breton, are margine mica jos si trebuia sa foe si sus la fel pt simetrie. Chiar e simetric. La clone simetrie ciao calu!

  7. Bretonul de aifon este in funcție de gusturi apreciat sau nu. Eu personal consider e super urat ca design dar și ca funcții ascunse. Nu sunt adeptul faceID. Oare cum se face deblocare când conduci și telefonul este pus in bord ???

  8. De mult nu am mai citit un articol atât de obiectio.Inteleg sa vrei sa copiezi/implementezi o funcție utilă și ceruta de utilizatori,dar decupajul ăla nu cred că îndeplinește nici unul din criteriile astea.

  9. Eu nu beau bere 🙂 Sunt sportiv, mănânc sănătos.
    Clar că am făcut haz, doar ca să vezi și tu cât de stupid apare notchul ăla pe un ecran.

  10. Aoleu! Ușurel, prințesuca! Nu trebuie să te ofensezi doar pentru că alte firme fac ceea ce Apple face de ani buni(copiaza idei și le numeste “inovative”).