Waze: 2 Noutati Importante Lansate pe iPhone si Android

Waze are doua noutati importante implementate de catre compania americana pentru utilizatorii iPhone si Android, aplicatia fiind foarte utila pentru zeci de milioane de soferi.

Waze Noutati Importante iPhone Android

Waze, una dintre cele mai populare aplicatii pentru navigare ghidata cu informatii in timp real despre trafic, a fost actualizata in cursul acestei zile pentru iPhone si Android. Noua versiune a aplicatiei Waze poate fi descarcata chiar in acest moment prin intermedul AppStore si Google Play, aplicatia oferind doua schimbari foarte importante pentru utilizatori.

Waze are un nou ecran pentru afisarea de informatii pentru ora la care urmeaza sa ajungem intr-o locatie, sau alta, schimbarea fiind benefica pentru toata lumea. Mai mult decat atat, aplicatia Waze afiseaza inclusiv timpul efectiv pentru a ajunge la destinatie inainte de a incepe sa conducem, deci stim mai devreme cat timp urmeaza sa pierdem in trafic.

waze noutati importante

Waze a anuntat deasemenea ca a rezolvat diverse probleme de functionare ale aplicatiei pentru iPhone si Android, deci ar trebui sa avem deasemenea o experienta mai buna de folosire a sa.

  • Redesigned ETA screen – see a traffic forecast for your destination before you start driving
  • Minor bug fixes

Aplicatia Waze este disponibila pentru DESCARCARE GRATUITA, in format universal, din App Store.