Huawei P20: OFICIAL, Noul Design CONFIRMAT

Huawei P20 are in mod oficial confirmat noul design pe care compania Huawei intentioneaza sa il foloseasca pentru noua serie de smartphone-uri pregatita pentru lansare.

Huawei P20 design oficial

Huawei P20 este viitoarea serie de smartphone-uri pe care compania Huawei intentioneaz sa o lanseze pe piata anul acesta, ea urmand a fi prezentata luna aceasta la paris. Huawei P20 si Huawei P20 Pro au fost pana acum confirmate de diverse zvonuri si astazi vedem o imagine oficiala pentru promovarea lor in care este dezvaluit si design-ul unuia dintre modele.

Huawei P20 Pro este prezentat in imaginea de mai jos de catre compania chinezeasca, un teaser pentru prezentarea celor doua telefoane fiind dezvaluit in cursul noptii trecute. Puteti vedea in imaginea de mai jos ca Huawei P20 Pro are confirmata camera tripla pe care compania Huawei intentioneaz sa o foloseasca, impreuna cu decupajul din ecranul telefonului.

Huawei P20 are confirmat in mod oficial noul design

Huawei P20 Pro teaser

Huawei P20 Pro are decupajul din ecran mai mic decat cel al iPhone X, insa chiar si asa poate fi inclus in seria clonelor care copiaza noutatile telefonului companiei Apple. Camera tripla are un design similar cu cel al camerei iPhone X, insa sub camera principala regasim un alt senzor de imagine, intreaga constructie fiind neobisnuita pentru o camera de smartphone.

Huawei P20 Pro este programat de catre compania Huawei pentru prezentare in cadrul unui eveniment care va avea loc pe data de 27 martie in Paris, multa presa fiind invitata. Lansarea Huawei P20 Pro nu va avea loc atunci, chinezii urmand a pune telefonul in vanzare undeva in cursul lunii aprilie, deci la destul timp dupa ce Samsung Galaxy S9 este oficial lansat.