Samsung Galaxy S9: Ce IMI PLACE fata de iPhone X

Samsung Galaxy S9 are ceva ce imi place foarte mult in comparatie cu iPhone X, compania Samsung facand alegerea corecta, in ciuda a ceea ce se intampla pe piata.

Samsung Galaxy S9 PLACE iPhone X

Samsung Galaxy S9 a fost prezentat oficial de catre compania Samsung si desigur ca este in centrul multor controverse, principalele avand la baza performantele neobisnuite pe care le are noul telefon mobil. In ciuda acestora, primele review-uri incep sa apara, iar camera este vedeta Samsung Galaxy S9, asa cum aflasem deja din zvonurile aparute cu saptamani intregi inainte ca telefonul mobil sa fie prezentat oficial de catre coreeni in Barcelona.

Samsung Galaxy S9 are multe functii noi si interesante, insa dintre toate schimbarile, trebuie sa recunosc faptul ca exista ceva ce nu s-a schimbat si ma bucur ca Samsung a ales sa mearga pe aceasta cale. Vorbesc despre faptul ca Samsung Galaxy S9 nu este lansat de catre coreeni cu un decupaj in design, asa cum am vazut deja la alte companii cu renume, iar aseara v-am prezentat 21 de clone penibile care copiaza iPhone X al Apple.

Samsung Galaxy S9 vine cu acelasi design pentru panoul frontal, cu margini in partea superioara si inferioara, compania Samsung schimband tehnologia ecranului, dar evitand sa faca un decupaj pentru el. Spre deosebire de producatori ca ASUS, LG, sau Huawei, cei de la Samsung au ales sa mearga pe un design care a fost extrem de laudat, Samsung Galaxy S9 neavand un decupaj care l-ar fi transformat intr-o clona foarte ridicola a iPhone X.

Samsung Galaxy S9 – ce imi place fata de iPhone X

Samsung Galaxy S9 i-a dezamagit pe multi dintre fani cu aceasta lipsa a schimbarilor importante pentru design, insa cred ca decizia celor de la Samsung pentru panoul frontal este una foarte buna. Samsung Galaxy S9 are in continuare si o carcasa din sticla folosita de catre coreeni, iar 2017 este anul in care mai toate smartphone-urile premium vin cu o asemenea caracteristica, dar aici nu e vorba de copierea nimanui, asa cum se intampla la decupaj.

Samsung Galaxy S9 a fost primul smartphone premium de la o companie importanta care a avut un ecran ce acopera aproape intregul panou frontal, compania Apple lansand un iPhone X care a venit cu o idee similara, dar diferita. iPhone X a imbunatatit ideea de smartphone cu ecran care acopera panoul frontal prin eliminarea marginii inferioare si introducerea unui decupaj, deci Samsung Galaxy S9 ramane cu un design vechi de 1 an.

Samsung Galaxy S9 nu pare sa aiba vanzari chiar atat de grozave in acest moment, iar asta in ciuda faptului ca 1.6 milioane de persoane au testat noul smartphone doar in Coreea de Sud saptamana trecuta. Samsung Galaxy S9 poate fi un esec, per total, insa trebuie laudat din plin faptul ca Samsung a decis sa nu copieze decupajul din ecranul iPhone X si a ales sa ramana cu un design propriu.