Samsung Galaxy S9 vs iPhone X – Comparatia Camerelor

Samsung Galaxy S9 si iPhone X apar astazi intr-o comparatie detaliata a camerelor, ce ne spune pe care dintre cele doua telefoane ne putem baza pentru poze si video.

Samsung Galaxy S9 camere iPhone X

Samsung Galaxy S9 si iPhone X apar astazi intr-o comparatie foarte interesanta a camerelor, care ne arata de ce este in stare noul telefon mobil al coreenilor si daca laudele lor sunt adevarate. Samsung Galaxy S9 are o camera duala de 12 megapixeli cu deschidere variabila de f/1.5 si f/2.4, in timp ce iPhone X are tot o camera duala de 12 megapixeli, insa deschiderea sa este de f/1.8 pentru camera principala, ea nefiind variabila.

Samsung Galaxy S9 este comparat cu iPhone X atat in ceea ce priveste camera frontala, cat si in ceea ce priveste camera principala, iar in ambele situatii mi se pare ca telefonul coreenilor este ceva mai bun. Diferenta, per total, nu este uriasa, mai ales ca Samsung Galaxy S9 nu castiga in chiar fiecare test, insacred ca iPhone X este depasit usor de catre noua camera folosita in smartphone-ul coreenilor, asa cum e si normal, de altfel.

Samsung Galaxy S9 vs iPhone X – comparatia camerelor

Samsung Galaxy S9 are o calitate mai buna pentru poze si culori mai naturale, in multe situatii, functia HDR fiind deasemenea gandita mai bine pentru acest telefon in comparatie cu iPhone X. Stim deja de ani si ani de zile ca Samsung isi gandeste telefoanele in asa fel incat ele sa aiba camere foarte bune, iar Samsung Galaxy S9 nu dezamageste din acest punct de vedere, fiind laudat si pentru ca are cea mai buna camera pentru smartphone.

Samsung Galaxy S9 are deasemenea o serie de functii noi pentru camera, care nu sunt totusi prezentate aici, insa cea mai impresionanta dintre ele este cea care controleaza deschiderea variabila. Deschiderea cea mai mare este folosita pentru pozele facute noaptea, iar cea mai mica pentru cele facute ziua, insa per total Samsung Galaxy S9 demonstreaza ca inovatia conteaza, iar Apple va avea foarte multe de recuperat in 2018.

17 COMENTARII

  1. Nu avem ce sa mai comparam..e simplu..ipx e net inferior…cum a fost mereu…
    Fiecare galaxy S cand a aparut a fost no1 …

  2. Am vazut ca in anumite situatii iphone x se descurca putin mai bine dar una peste alta s9 domina, poate iphone xs va fi mai bun dar dupa el apare iar un s care il va detrona:))))