Samsung Galaxy S9 vs iPhone X – Primul Drop Test

Samsung Galaxy S9 si iPhone X trec printr-un prim drop test pentru a li se testa rezistenta la impact in utilizarea zilnica, unde se pot intampla oricand accidente.

Samsung Galaxy S9 iPhone X Drop Test

Samsung Galaxy S9 si iPhone X sunt comparate astazi intr-un prim drop test care are menirea de a compara rezistenta celor doua telefoane in cazul impacturilor frontale, laterale si nu numai. Samsung Galaxy S9 si iPhone X au ambele carcase din sticla, insa al doilea are o structura din otel inoxidabil pentru carcasa, dar chiar si asa, veti observa ca per total, ambele telefoane sunt la fel de fragile cand vine vorba despre impact.

Samsung Galaxy S9 si iPhone X raman cu ecranele crapate si carcasele distruse dupa scapari multiple de la diverse inaltimi direct pe beton, asa ca probabil putina lume va fi surprinsa de catre rezultate. Nici Samsung Galaxy S9 si nici iPhone X nu pot fi declarate castigatoare, sau pierzatoare, in urma acestui test, iar asta pentru ca ambele telefoane devin inutilziabile in urma impactelor puternice la care sunt supuse in aceste teste.

Samsung Galaxy S9 vs iPhone X – primul drop test nu uimeste

Samsung Galaxy S9 ar trebui, in mod teoretic, sa aiba protectie Gorilla Glass mai buna pentru ecranul principal, insa nimic nu poate salva sticla in cazul impactului frontal de la o distanta suficient de mare. In cazul scaparii de la inaltimea taliei, atat Samsung Galaxy S9, cat si iPhone X au “supravietuit” fara vreo problema, insa cand inaltimea a fost crescuta la nivelul capului, telefoanele au fost complet distruse, asa cum si era de asteptat.

Samsung Galaxy S9 si iPhone X sunt telefoane premium foarte scumpe, iar utilizarea sticlei pentru carcasa a crescut fragilitatea, asa cum si era de asteptat dupa o schimbare de acest gen, cel putin pentru iPhone. In cazul Samsung Galaxy S9 si iPhone X este recomandabila fara discutie utilizarea unei carcase pentru a va proteja investitiile, iar in aceasta pagina gasiti o gama extrem de variata de modele, cu preturi extrem de bune.