iPhone: Ce modele NOI vor avea Face ID in 2018 ?

Apple va lansa cateva modele noi ale iPhone in cursul anului 2018, iar multumita unui partener al sau aflam si care dintre ele vor avea Face ID integrat.

iPhone modele Face ID 2018

Apple va lansa trei noi modele ale iPhone in 2018, compania americana intentionand sa ofere optiuni mai bune pentru clientii care se afla in cautarea unui telefon mobil, iar asta inseamna si oferirea de functii noi. Spre deosebire de anul 2017, compania Apple vrea ca in 2018 sa lanseze un iPhone 9, un iPhone XS, si un iPhone X Plus, toate cele trei modele ale telefoanelor companiei americane urmand a avea Face ID integrat din start.

Confirmarea implementarii Face ID in aceste trei noi modele ale iPhone vine de la partenerul Apple care produce noua camera TrueDepth in baza careia functioneaza sistemul de recunoastere faciala. Finisar este aceasta companie, ea producand module VCSEL pentru camera TrueDepth, iar in recenta conferinta pentru prezentarea rezultatelor financiare pe T1 2018, ea a confirmat ca Apple vrea sa lanseze multiple modele ale iPhone cu Face ID.

iPhone – iata ce modele noi vor avea Face ID in 2018

Integrarea Face ID in toate cele trei modele noi ale iPhone ce vor fi lansate in 2018 nu este o surpriza chiar atat de mare, compania Apple dorind sa le ofere clientilor motive serioase sa-i cumpere telefoanele mobile. Desigur ca Face ID nu este un motiv suficient de convingator pentru foarte multa lume, unii regretand eliminarea butonului Home cu Touch ID, insa era inevitabil ca recunoasterea faciala sa fie standardizata in iPhone de Apple.

“Management’s comments around a 2H18 ramp remains positive for Apple’s new iPhone launch this fall, where we expect the company to introduce multiple new iPhones and all will incorporate 3D sensing technology. This in-turn confirms that Apple will make augmented reality (AR) a core feature in all new iPhones this fall.”

iPhone 9, iPhone XS si iPhone X Plus urmeaza sa fie lansate de catre compania Apple undeva spre toamna acestui an, lunile septembrie – noiembrie fiind cel mai probabil cele in care noile modele de telefoane vor ajunge pe piata. Preturile lor urmeaza sa fie similare cu cele ale seriilor iPhone 8 si iPhone X, asa ca n-ar trebui sa ne asteptam la vreo crestere, decat daca lacomia celor de la Apple va deveni si mai mare decat a fost pana in prezent.