Prima Pagina iPhone iPhone: Ce modele NOI vor avea Face ID in 2018 ?

iPhone: Ce modele NOI vor avea Face ID in 2018 ?

Apple va lansa cateva modele noi ale iPhone in cursul anului 2018, iar multumita unui partener al sau aflam si care dintre ele vor avea Face ID integrat.

iPhone modele Face ID 2018

Apple va lansa trei noi modele ale iPhone in 2018, compania americana intentionand sa ofere optiuni mai bune pentru clientii care se afla in cautarea unui telefon mobil, iar asta inseamna si oferirea de functii noi. Spre deosebire de anul 2017, compania Apple vrea ca in 2018 sa lanseze un iPhone 9, un iPhone XS, si un iPhone X Plus, toate cele trei modele ale telefoanelor companiei americane urmand a avea Face ID integrat din start.

Confirmarea implementarii Face ID in aceste trei noi modele ale iPhone vine de la partenerul Apple care produce noua camera TrueDepth in baza careia functioneaza sistemul de recunoastere faciala. Finisar este aceasta companie, ea producand module VCSEL pentru camera TrueDepth, iar in recenta conferinta pentru prezentarea rezultatelor financiare pe T1 2018, ea a confirmat ca Apple vrea sa lanseze multiple modele ale iPhone cu Face ID.

iPhone – iata ce modele noi vor avea Face ID in 2018

Integrarea Face ID in toate cele trei modele noi ale iPhone ce vor fi lansate in 2018 nu este o surpriza chiar atat de mare, compania Apple dorind sa le ofere clientilor motive serioase sa-i cumpere telefoanele mobile. Desigur ca Face ID nu este un motiv suficient de convingator pentru foarte multa lume, unii regretand eliminarea butonului Home cu Touch ID, insa era inevitabil ca recunoasterea faciala sa fie standardizata in iPhone de Apple.

“Management’s comments around a 2H18 ramp remains positive for Apple’s new iPhone launch this fall, where we expect the company to introduce multiple new iPhones and all will incorporate 3D sensing technology. This in-turn confirms that Apple will make augmented reality (AR) a core feature in all new iPhones this fall.”

iPhone 9, iPhone XS si iPhone X Plus urmeaza sa fie lansate de catre compania Apple undeva spre toamna acestui an, lunile septembrie – noiembrie fiind cel mai probabil cele in care noile modele de telefoane vor ajunge pe piata. Preturile lor urmeaza sa fie similare cu cele ale seriilor iPhone 8 si iPhone X, asa ca n-ar trebui sa ne asteptam la vreo crestere, decat daca lacomia celor de la Apple va deveni si mai mare decat a fost pana in prezent.

 • rundown

  Deci iphone 9 va arata ca un iphone SE zici tu, avand in vedere terminalul din planul apropiat

 • Srb Srb

  deleted

 • Srb Srb

  nope, iphone 9 va arata ca un iphone X dar cu un display putin mai mare avand tehnologia LCD si nu Oled
  https://uploads.disquscdn.com/images/bb8daecc35953882f57eaeafef12c08e72b5081c6b5decb3d302532f329e3053.png

 • adisavaro

  Daca preturile sunt mai mici putin o sa rupa tot

 • Srb Srb

  pai cred ca cel LCD va fi 650$ sau maxim 700$, cel oled 5.8″ va fi 899$ si cel plus va fi 999$

 • rbr

  Pai nu era mai simplu sa zici ca de aici înainte iPhone va avea doar face id ? :))

 • Sae

  E prea scumpă tehnologia pentru zilele noastre… cei de aplle își dau la geoale, samsung la fel… raman telefoanele de top
  adică fără gadileala , cu butoane…

 • Visan Teodor

  Ar merge si un 120Hz?

 • Daniel Razvan

  Cum știe el pe toate ca un om mare. Zilnic sta de vorba și se consulta cu mai marii de la Aple. Acolo are și cartea de munca. Bubico ??? Bubici ??? Sau cum vrei tu … ma întreb de unde îți iei informațiile astea legate de prețuri !!!
  Făcând din nou bășcălie de tine și amuzându-ma. Cred ca nici cei de la Apple nu știu încă clar ce prețuri vor adopta.
  Nu mai da aiurea din gura.

 • Visan Teodor

  Off: pe zi ce trece observ (in viata de zi cu zi) ca se evapora mitul utilizatorului elitist de iphone.Aseara am vazut al treilea iphone X pe care utilizatorul in debloca folosind cod deoarece face id nu mai functiona.Asta nu ar fi o problema,dar face id nu mai functiona pentru ca cele 3 telefoane aveau aplicata folie pe tot ecranul si in zona decupajului intrase foarte mult praf.Asta da dovada de bogatie.

 • Daniel Razvan

  … și nu mai arunca sume și informații dacă nu sunt 100% adevărate. De presupuneri suntem sătui. Și mai ales de predicțiile tale de baba Vanga care azi sunt intr-o direcție și mâine in alta. Comunitatea de aici și-a format deja părerea despre tine.

 • Daniel Razvan

  Eu cred ca așa:
  – LCD va fi 750$
  – OLED 5.8″ va fi 850$
  – OLED PLUS va fi 900$

  … din astea poate face oricine dar e verificată treaba. Sursele sunt de încredere ???

 • serban07

  Era bine pe vremea iPhone 4/4s. Era un singur model de top. Cine avea bani avea și iPhone cine nu, nu. Acum toți săracii cu Android își permit un iPhone

 • Srb Srb

  hmmm daca baga 120hz …mi-ar fi f greu sa imi aleg urmatorul iphone…dar nu cred la 650$

 • Visan Teodor

  Oricum,cred ca ar fi interesant.

 • Srb Srb

  sigur ar fi,practic ar da lcd din iphone o imbunatatire vizibila

 • Visan Teodor

  Am inteles ca ecranul de pe Razer e senzational.

 • calin

  Sper ca niciunul. Desi am x ul si il ador simt lipsa touch id ului, In opinia mea asta fiind si singuru dezavantaj

 • calin

  Dezavantaj

 • Srb Srb

  yep…pai simt diferenta cand trec de la ipad pro la iphone X…nu exista acea fluiditate. Razer chiar are ecran f f bun, speakere la fel si am inteles ca si cei 8 gb ram ajuta

 • Puffy Mic

  Sunt adevărate zvonurile cu privire la sistarea producției de X?

 • Visan Teodor

  Eu nu am ipad pro si nici Razer,asa ca ma bazez strict pe experientele altora cu aceste device-uri.