WhatsApp: Functia IMPORTANTA Activata in Secret

WhatsApp a avut activata in secret zilele trecute o noua functie importanta pentru aplicatia iPhone si Android, ea afectand toti utilizatorii platformei.

WhatsApp Functia Activata Secret

WhatsApp continua sa aiba dezvaluite functii activate in secret de catre compania americana, ea facand schimbari fara ca lumea sa stie, dar ele sunt descoperite incetul, cu incetul, de catre cei care analizeaza aplicatia. Zilele trecute v-am vorbit despre o modificare implementata pentru functia WhatsApp care permite stergerea mesajelor trimise, iar astazi continuam tot cu o alta care are legatura cu ea si a fost activata “pe ascuns” de catre compania americana.

WhatsApp a modificat durata maxima de timp in care un mesaj trimis poate fi sters de catre persoana care l-a trimis, ea crescand de la 8 minute la putin peste o ora, insa aceasta nu este singura modificare implementata. Unii dintre utilizatorii WhatsApp au reusit sa exploateze acest sistem al companiei americane si stergeau inclusiv mesaje trimise acum 3 ani, multumita unor buguri, insa acum totul a fost limitat pentru a opri abuzurile.

WhatsApp – functia importanta activata in secret

WhatsApp a limitat posibilitatea de a sterge mesaje mai vechi de 24 de ore, exploatand aplicatia pentru iOS, Android si Windows Phone, astfel ca toti cei care stergeau mesaje mai vechi, nu vor putea depasi acesta perioada. Aplicatia WhatsApp verifica acum orice cerere de a sterge un mesaj, iar daca acesta are o vechime mai mare de 24 de ore, atunci nu mai este sters din baza de date a aplicatiei, ci va ramane acolo pentru totdeauna, asa cum a si fost gandita functia de la bun inceput.

WhatsApp nu a anuntat aceasta modificare pentru a nu le da de inteles oamenilor ca a blocat exploatarea functionalitatii aplicatiei, asa ca foarte multi au fost luati prin surprindere cu privire la problema aparuta. WhatsApp implementeaza in mod constant schimbari importante, sau mai putin importante, iar aceasta intra in categoria celor despre care toata lumea ar trebui sa stie, mai ales ca ea afecteaza functionalitatea in multiple platforme.