WhatsApp: Functia SECRETA ACTIVATA pe iPhone si Android

WhatsApp Messenger pentru iPhone si Android are activata o noua functie secreta de catre companie fara a anunta modificarea, una dorita de multi utilizatori.

WhatsApp functia ACTIVATA iPhone Android

WhatsApp a fost actualizata saptamana aceasta pentru iPhone si Android, iar compania americana a activat in secret o noua functie despre care v-am vorbit deja intr-un articol anterior chiar acum o saptamana. V-am spus atunci ca WhatsApp testeaza o schimbare neasteptata pentru iPhone si Android, iar ea se pare ca a fost implementata mult mai repede decat se astepta oricine, semn ca intentia americanilor este de a ne oferi cat mai multe functii, cat mai repede.

WhatsApp pentru iPhone si Android are activata incepand de saptamana aceasta o schimbare importanta care le permite utilizatorilor sa stearga measjele trimise chiar si la o ora si 8 minute de la trimitere. Daca pana astazi nu puteau fi sterse mesajele trimise cu mai mult de 5 minute inainte, compania WhatsApp a luat decizia de a extinde aceasta limita la o ora si 8 minute, asa ca acum exista mai multe motive pentru utilizarea acestei functii in aplicatie.

WhatsApp – functia secreta activata in iPhone si Android

WhatsApp permite stergerea oricaror mesaje trimise de catre noi, in maxim o ora si 8 minute de la trimitere, insa exista totusi si un mic truc in ceea ce priveste stergerea lor din platforma de mesagerie. Daca un mesaj trimis de catre noi prin intermediul WhatsApp a fost retrimis de catre o persoana catre un alt utilizator, atunci mesajul sters de catre noi nu va disparea complet din aplicatie, ci va fi in continuare vizibil unde a fost retrimis deja.

WhatsApp a recunoscut faptul ca aceasta este o limitare a platformei sale si ca nu este un bug care poate fi rezolvat, asa ca daca erati suparati din cauza schimbarii, atunci trebuie sa stiti ca ea nu va disparea vreodata. WhatsApp este cea mai mare platforma de mesagerie de pe planeta, ea avand 1.3 miliarde de utilizatori din intreaga lume, iar functiile de acest gen sunt extrem de utile pentru cei care o folosesc zilnic.