iOS 12: Apple Anunta DATA Prezentarii la WWDC 2018

iOS 12 are data de prezentare anuntata de catre compania Apple impreuna cu ziua in care va incepe WWDC 2018, alte sisteme de operare si produse urmand a fi anuntate.

iOS 12 Apple DATA WWDC 2018

iOS 12 va fi prezentat oficial de catre compania Apple in cadrul WWDC 2018, iar cu doar cateva minute in urma compania americana a anuntat si data la care va avea loc evenimentul in SUA. Conform celor de la Apple, WWDC 2018 va fi organizat intre 4 si 8 iunie 2018, in data de 4 iunie urmand a fi prezentate in mod oficial iOS 12, macOS 10.14, watchOS 5, tvOS 12 si cateva produse noi care au fost zvonite in ultimele saptamani.

iOS 12 va fi “capul de afis” al conferintei de deschidere al WWDC 2018, compania americana urmand a prezenta noua versiune a sistemului de operare atat de asteptat de catre foarte multi dintre fani. McEnery Convention Center este locatia aleasa de catre cei din Cupertino pentru a organiza WWDC 2018, ei renuntand la Moscone Center West de ceva vreme, dar asta nu inseamna ca miile de dezvoltatori prezenti nu vor fi dornici sa participe.

WWDC 2018 este evenimentul anual organizat de catre compania Apple pentru a le permite dezvoltatorilor de aplicatii sa vada noutatile noilor versiuni ale iOS si macOS si sa discute cu inginerii care le dezvolta. In schimbul unor bilete care costa 1600 de dolari, dezvoltatorii pot invata de la inginerii Apple trucuri prin care sa dezvolte cele mai bune aplicatii pentru iPhone si iPad, compania organizand o loterie pentru a vinde bilete, deoarece exista de fiecare data cerere mult mai mare decat oferta.

iOS 12 – Apple anunta data prezentarii la WWDC 2018

iOS 12 va fi in centrul atentiei la WWDC 2018 deoarece este sistemul de operare pentru cele mai bine vandute produse ale companiei Apple, insa noutatile ar putea lipsi cu desavarsire anul acesta. iOS 12 este anuntat ca o actualizare menita sa rezolve problemele iOS pentru iPhone si iPad fara a aduce noi functii importante, compania Apple dorind sa imbunatateasca semnificativ experienta de utilizare a iDevice-urilor anul acesta.

macOS 10.14, watchOS 5 si tvOS 12 vor fi deasemenea prezentate impreuna cu toate noutatile importante, Apple urmand a lansa atunci si primele versiuni beta pentru sistemele de operare. iOS 12 beta 1 va fi disponibil atunci, asa ca in acea seara toti cei interesati il vor putea instala pentru a testa tot ceea ce s-a gandit Apple sa implementeze nou, chiar daca in final imbunatatirile ar putea fi mai putine decat si-ar dori foarte multi.

” Apple today announced it will host its 29th annual Worldwide Developers Conference in San Jose from June 4 through June 8. The McEnery Convention Center will be home to the world’s most creative developer community, who come together every year to share unique perspectives and learn about the future of Apple’s breakthrough products and services.”

WWDC 2018 ne va aduce deasemenea si noi modele de tablete iPad Pro, plus un nou MacBOok Air, compania Apple avand planuri foarte interesante si cu privire la aceste serii de produse in 2018. Pana atunci ramane doar de vazut ce alte informatii importante mai aflam in legatura cu toate aceste produse, iar pe 4 iunie vom vedea ceea ce va lansa Apple in toamna pentru iOS, macOS si restul sistemelor sale de operare.