YouTube aduce DARK MODE pe iPhone si Android

YouTube aduce in sfarsit un Dark Mode pentru iPhone, iPad si Android, compania americana oferind tema intunecata dupa cateva luni de testare in prealabil.

YouTube DARK MODE iPhone Android

YouTube, cea mai mare platforma pentru partajarea si vizualizarea de clipuri video, are in sfarsit implementat un dark mode de catre compania americana, el fiind lansat in mod oficial astazi pentru iPhone si mai tarziu pentru Android. Versiunea desktop a YouTube are un Dark Mode disponibil inca de acum cateva luni, insa iata ca incepand de astazi inclusiv aplicatiile pentru iPhone, iPad si Android permit setarea sa pentru utilizare in cadrul platformei.

YouTube le permite in sfarsit utilizatorilor iPhone si iPad sa activeze acest dark mode din meniul de setari al aplicatiei, functia fiind activata la nivel global in intreaga lume, cei cu Android urmand a o avea disponibila in curand. Conform celor care au testat noul dark mode, versiunea aplicatiei YouTube pentru iOS lansata saptamana trecuta ar trebui sa permita folosirea functiei, dar ea necesita activare din serverele companiei inainte de a deveni activa.

YouTube aduce un DARK MODE pe iPhone si Android

YouTube DARK MODE iPhone Android 1

YouTube permite activarea acestui dark mode din meniul de setari pe care il puteti accesa in momentul in care accesati iconita rotunda care este vizibila in partea dreapta sus din interfata aplicatiei. Acolo accesati meniul Setari, Settings, iar optiunea Dark Theme va deveni disponibila, chiar daca in Romania s-ar putea sa mai avem ceva de asteptat pana cand YouTube va decide sa o ofere pentru toata lumea, ea fiind asteptata de catre foarte multa lume.

YouTube DARK MODE iPhone Android 2

YouTube a testat acest dark mode timp de cateva saptamani bune inainte de a il lansa in mod oficial pentru utilizatorii iPhone si iPad, iar deocamdata se pare ca nu este 100% pregatit pentru Android, dar va veni foarte curand. Folosind acest dark mode, utilizatorii vor putea vedea interfata aplicatiei YouTube din iPhone si iPad cu o tema intunecata, care oboseste mai putin ochii cand este folosita aplicatia pe timpul noptii, ideea in sine fiind una excelenta.