Samsung Galaxy S9 Plus vs iPhone X: Exynos 9810 vs A11 Bionic

Samsung Galaxy S9 Plus cu al sau chip Exynos 9810 este pus fata in fata cu iPhone X si al sau chip A11 Bionic pentru a ni se arata diferentele in performante.

Samsung Galaxy S9 Plus iPhone X Exynos 9810 A11 Bionic

Samsung Galaxy S9 Plus cu chip Exynos 9810 apare intr-o comparatie a performantelor in care este pus fata in fata cu iPhone X si al sau chip A11 Bionic, iar rezultatele sunt foarte interesante, dupa cum puteti vedea. Samsung Galaxy S9 Plus cu chip Exynos 9810 are rezultate mult mai bune in testele sintetice decat versiunea cu chip Qualcomm Snapdragon 845, iar acest test confirma fara dubiu acest lucru, asa cum era de asteptat.

Samsung Galaxy S9 Plus cu chip Exynos 9810 este usor inferior, cam 10% si in testele sintetice, in comparatie cu chip-ul A11 Bionic din iPhone X, iar asta am tot vazut si de-a lungul altor teste facute pana acum. Apple are un iOS mult mai bine optimizat decat Android-ul din Samsung Galaxy S9 Plus, iar ast ase vede in timpii de deschidere a unora dintre aplicatii si a jocurilor, iPhone X descurcandu-se mai bine decat telefonul Samsung.

Samsung Galaxy S9 Plus vs iPhone X: Exynos 9810 vs A11 Bionic

Samsung Galaxy S9 Plus este totusi, per total, net superior iPhone X daca luam in calcul si redeschiderea aplicatiilor din fundal, cei 6 GB RAM din telefon aratandu-si utilitatea in cazul multitasking-ului. In cam toate testele de pana acum, iPhone X a avut de suferit din cauza memoriei RAM insuficiente pentru a tine suficient de multe aplicatii deschise in fundal, jocurile fiind cele care genereaza problemele ce mai mari, in contrast cu ceea ce vedem pe Samsung Galaxy S9 Plus.

Samsung Galaxy S9 are doar 4 GB RAM si inca nu am vazut un test de performante intre iPhone X si acest model, iar rezultatul cred ca va fi complet diferit fata de cel pe care-l vedem in cazul Samsung Galaxy S9 Plus. Cei de la Samsung au oferit in principal unitati ale Samsung Galaxy S9 Plus catre revieweri, iar toti cei care au facut teste au comparat acest model cu iPhone X, insa cand voi gasi unul credibil si pentru Samsung Galaxy S9, il voi publica.

20 COMENTARII

  1. S9 este o hartie igenica..iar s9 plus se cumpara doar de angajatii samsung ce sunt obligati sa o faca altfel sunt amenintati cu concedierea

  2. Mai nenea, pai ce facem ??? Putem și noi sa fim originali ??? Nu mai ai cuvintele la tine ??? Pai ori suntem pe felie ori nu mai suntem … :)))

  3. Nu-i stres 🙂 După primul an de folosire oricum cade in cap din cauza sistemului operare android. Mult timp am ținut cu dinții de android și am avut doar telefoane de top, majoritatea android pur.

  4. Si te miri? Era de asteptat,vezi decat copierea amprentei in S5 de la 5S cat de bine era implementat. Dar cu filmarea 4k la 60 fps limitat la 5 minute ce zici?

  5. Da, după 1 an are grijă gheiul să limiteze performanțele IPhone-ului, așa că tu bucură-te cu speranța, că oricum moare ultima.

  6. Auzi la el regele ….”regele ” care e batut de majoritatea smartphone urilor high end android…..batut de un “brand ieftin ” OP in frunte
    Apple ii tr 6 -8 gb ram si procesor octa core cat smartphone urile high end android ca sa mearga bine , oricum dupa un an ii taie Apple aripile

  7. Am vazut video ul si din cate vad S9 + este la egalitate si il depaseste la unele aplicatii pe ix in deschiderea aplicațiilor si a unor jocurilor + multitasking care este superior la S9 +

  8. Hahahhaha,octa core hiskilin kilsn silickin si 6 GB RAM O ia pe cocoasa de la 6 core si 3 GB RAM hahahahhahahahhahahahhah bravo Apple!!!!

  9. Cumva nu e adevărat? Pai cu astea va rămâne Samsung in istorie și cu bubuiala lui Note 7 iar pe partea buna cu amoled-ul(simplu și curbat) și intr-o oarecare măsura cu IRIS scanner-ul. Iar Apple cu Antennagate,Bendgate și bretonul lui X și pe partea buna cu touch id,3D touch și face id.

  10. Am zis eu ceva impotriva ? Dar mai inceteaza odata sa repeti cateva lucruri iar si iar
    Chestiile copiate de Apple nu iti sar in ochi sa le repeti mereu