Samsung Galaxy S9 Plus vs iPhone X: Exynos 9810 vs A11 Bionic

Samsung Galaxy S9 Plus cu al sau chip Exynos 9810 este pus fata in fata cu iPhone X si al sau chip A11 Bionic pentru a ni se arata diferentele in performante.

20

Samsung Galaxy S9 Plus iPhone X Exynos 9810 A11 Bionic

Samsung Galaxy S9 Plus cu chip Exynos 9810 apare intr-o comparatie a performantelor in care este pus fata in fata cu iPhone X si al sau chip A11 Bionic, iar rezultatele sunt foarte interesante, dupa cum puteti vedea. Samsung Galaxy S9 Plus cu chip Exynos 9810 are rezultate mult mai bune in testele sintetice decat versiunea cu chip Qualcomm Snapdragon 845, iar acest test confirma fara dubiu acest lucru, asa cum era de asteptat.

Samsung Galaxy S9 Plus cu chip Exynos 9810 este usor inferior, cam 10% si in testele sintetice, in comparatie cu chip-ul A11 Bionic din iPhone X, iar asta am tot vazut si de-a lungul altor teste facute pana acum. Apple are un iOS mult mai bine optimizat decat Android-ul din Samsung Galaxy S9 Plus, iar ast ase vede in timpii de deschidere a unora dintre aplicatii si a jocurilor, iPhone X descurcandu-se mai bine decat telefonul Samsung.

Samsung Galaxy S9 Plus vs iPhone X: Exynos 9810 vs A11 Bionic

Samsung Galaxy S9 Plus este totusi, per total, net superior iPhone X daca luam in calcul si redeschiderea aplicatiilor din fundal, cei 6 GB RAM din telefon aratandu-si utilitatea in cazul multitasking-ului. In cam toate testele de pana acum, iPhone X a avut de suferit din cauza memoriei RAM insuficiente pentru a tine suficient de multe aplicatii deschise in fundal, jocurile fiind cele care genereaza problemele ce mai mari, in contrast cu ceea ce vedem pe Samsung Galaxy S9 Plus.

Samsung Galaxy S9 are doar 4 GB RAM si inca nu am vazut un test de performante intre iPhone X si acest model, iar rezultatul cred ca va fi complet diferit fata de cel pe care-l vedem in cazul Samsung Galaxy S9 Plus. Cei de la Samsung au oferit in principal unitati ale Samsung Galaxy S9 Plus catre revieweri, iar toti cei care au facut teste au comparat acest model cu iPhone X, insa cand voi gasi unul credibil si pentru Samsung Galaxy S9, il voi publica.