Android Wear se Reinventeaza in urma Succesului Apple Watch

Android Wear va trece printr-o reinventare in urma succesului Apple Watch din anul 2017, compania Google crezand ca asta va creste interesul pentru smartwatch-uri.

4

Android Wear Reinventeaza Succes Apple Watch

Android Wear este versiunea pentru smartwatch-uri a sistemului de operare Android, el fiind lansat dupa ce Apple a adus pe piata Apple Watch impreuna cu al sau watchOS. Android Wear a fost lansat pentru a standardiza functiile si look-uri smartwatch-urilor create de catre producatorii Android, insa din pacate el n-a avut prea mult succes pana acum.

eMAG Black Friday 2018eMAG BLACK FRIDAY 2019, incepe in aceasta pagina pe 15 noiembrie.
fashion days black friday 2019 logoFashion Days BLACK FRIDAY 2019 incepe aceasta pagina in cateva ore.
Telekom logo Black Friday 2019Reduceri la telefoane in aceasta pagina si dupa 15 noiembrie.
Black Friday 2019 evoMAG.roZeci de mii de produse cu reduceri in aceasta pagina si in weekend.
logo pcgaragePC Garage BLACK FRIDAY 2019, mai este activ aceasta pagina in ultima zi.

Dupa inca un an in care Apple Watch a generat peste jumatate din vanzarile producatorilor de wearable-uri, Google s-a gandit ca un rebranding pentru Android Wear ar fi o idee buna. Mai exact, Google vrea sa transforme Android Wear in Wear OS, o diferenta mica fata de watchOS, insa probabil putina lume va confunda sistemele de operare.

WearOS ar urma sa fie lansat de catre compania Google pana in momentul in care Android P isi va face aparitia, sau cel putin la scurt timp dupa ce sistemul de operare va aparea. Google nu a oferit pana in prezent explicatii cu privire la intentiile sale privind WearOS, iar existenta sa a fost descoperita prin analizarea unor coduri sursa ale software-ului Google.

Android Wear Reinventeaza Succes Apple Watch 1

Smartwatch-urile cu Android Wear n-au avut absolut deloc succes in anul 2017, iar asta din cauza ca aplicatiile cu functii majore lipsesc cu desavarsire. Fara aplicatii importante, smartwatch-urile cu Android Wear nu prea atrag consumatorii, iar o schimbare a denumirii in Wear OS nu va atrage mai multi clienti daca nu vor exista si functii pe masura asteptarilor.