iPhone 11, iPhone XS, sau iPhone X 2 ?

iPhone 11, iPhone XS si iPhone X 2 sunt trei dintre denumirile pe care compania Apple le are in vedere pentru noile modele ale iPhone ce vor fi lansate in 2018.

iPhone 11, iPhone XS, iPhone X 2

Anul acesta compania Apple va lansa trei noi modele ale iPhone, unul care cel mai probabil se va numi iPhone 9, daca Apple nu va face iar o “aroganta” si va alege denumirea iPhone 8S pentru el. Separat, cei de la Apple vor lansa alte doua noi succesoare ale iPhone X, iar denumirile pentru acesea par sa genereze confuzie pentru foarte multa lume, noie denumiri variind intre iPhone 11, iPhone XS si iPhone X 2, in acest moment.

iPhone X a fost lansat ca versiunea aniversara a 10 ani din momentul aparitiei primului model al iPhone, X-ul fiind cifra romana 10, iar de aici vine si alegerea Apple de a ii rosti denumirea ca iPhone zece si nu iPhone ics. Pentru generatia urmatoare de telefoane, cei de la Apple au de ales intre iPhone 11, iPhone XS si iPhone X 2, aceste trei denumiri fiind folosite deja de catre analisti si jurnalisti pentru a face referire la modelele de anul acesta.

iPhone 11, iPhone XS, sau iPhone X 2 ?

iPhone 11, iPhone XS si iPhone X 2 sunt denumirile folosite de catre analisti, insa iPhone X Plus pare sa fie denumirea principala pentru modelul care ar urma sa aiba un ecran cu diagonala de 6.4 inch. In mod logic, telefonul cunoscut acum ca iPhone X Plus ar trebui sa aiba denumirea iPhone 11 Plus, iPhone XS Plus, sau iPhone X 2 Plus, insa poate ca va reusi cineva sa afle la un moment dat ce nume a stabilit compania Apple pentru el.

Daca ar fi sa ma intrebati, as spune ca iPhone 11 sau iPhone XS ar fi denumirile cele mai potrivite pentru aceasta noua serie, a doua fiind mai buna pentru ca design-ul nu se va schimba in vreun fel anul acesta. Putina lume afla cu mult timp in avans ceea ce vrea sa faca Apple pentru produsele sale, insa sunt curios sa aflu care este parerea voastra cu privire la denumirea pe care noile modele ale iPhone o vor avea anul acesta.