Iata care sunt cele mai Populare Modele ale Apple Watch

Apple Watch are prezentate cele mai populare modele care sunt in utilizare in momentul de fata, seria de smartwatch-uri dovedindu-se a fi extrem de populare.

apple watch modele populare

Apple Watch este in momentul de fata cel mai popular smartwatch de pe planeta, utilizatorii iubind ceasul inteligent al celor de la Apple, desi nu e chiar perfect. Apple nu spune cate Apple Watch-uri vinde in fiecare trimestru, nu exista informatii oficiale privind popularitatea, dar un dezvoltator ne arata care dintre modele sunt cele mai folosite.

Conform dezvoltatorului aplicatiei Pedometer++, Apple Watch Seria 3 este cel mai popular model in momentul de fata, el reusind sa depaseasca inclusiv Seria 2, lansata cu mai bine de un an in urma. Dupa cum puteti vedea in imaginea de mai jos, rata de adoptie a Apple Watch 3 a crescut substantial din momentul lansarii, iar in martie a depasit rata de utilizare pentru Apple Watch Seria 2.

Pe masura ce rata de adoptie a Apple Watch Seria 3 a crescut, rata de utilizare a primului model al Apple Watch a fost intr-o continua scadere, Seria 1 avand o rata de utilizare liniara. Asta sugereaza faptul ca oamenii fac upgrade la Seria 3 de la primul model, dar si inclusiv de la Seria 2, gradul de utilizare al acestui model fiind intr-o cosntanta scadere in ultimele luni.
Apple Watch modele populare
Apple Watch nu este cel mai ieftin model de smartwatch de pe piata, insa in ciuda acestui lucru exista foarte multe persoane dornice sa sa profite de ceea ce ofera el in acest moment. Apple Watch Seria 3 a fost extrem de popular multumita performantelor si autonomiei, versiunea 4G LTE generand vanzari excelente, desi nu a fost lansat decat in foarte putine tari.