Huawei P20: EXCLUSIV, Testul Dezamagitor de Performante

Huawei P20 are prezentat in exclusivitate un test dezamagitor de performante, care arata ca va fi inferior telefoanelor iPhone ale companiei Apple in 2018.

Huawei P20 Test Dezamagitor Performante

Huawei P20 apare astazi intr-un prim test de performante, noul model de smarphone urmand a fi o dezamagire din multe puncte de vedere, in comparatie cu alte smartphone-uri Android premium. In imaginea de mai jos aveti rezultatul testului de performante pentru Huawei P20, puterea procesorului urmand a fi cu mult inferioara celei oferite de catre iPhone 8, fara a mai lua in calcul si performantele pe care le ofera iPhone X acum.

Huawei P20 va avea rezultate similare cu cele ale seriei anterioare de telefoane ale companiei chinezesti, iar desi pretul va fi apropiat de cel al iPhone 8, in materie de performante va fi cu mult in urma. Nu se stie ce procesor urmeaza sa fie inclus in Huawei P20, insa cel mai probabil vorbim despre unul din seria Kirin, acestea fiind produse de catre compania Huawei pentru propriile smartphone-uri, asa ca performantele sunt pe masura.

Huawei P20 – testul dezamagitor de performante

Huawei P20 performante test

Huawei P20 are nu doar putere de procesare mica, ci si doar 4 GB RAM, o cantitate in legatura cu care ne-am lamurit deja ca este insuficienta pentru un smartphone Android al anului 2018. Din toate testele de performante facute in comparatie cu iPhone se vede foarte clar faptul ca smartphone-urile Android au nevoie de 6 GB RAM pentru a oferi performante bune, altfel nu pot face multitasking bine, iar Huawei P20 va fi afectat de aceasta problema.

Huawei P20 nu este modelul de top pe care compania Huawei il va lansa pe piata, un Huawei P20 Pro urmand a fi deasemenea pus in vanzare, iar acel model va avea cu siguranta 6 GB RAM. Huawei P20 urmeaza sa fie prezentat in cadrul unui eveniment ce va avea loc pe data de 27 martie in Paris, iar atunci vom avea confirmarea informatiilor de acum, asa ca ramane doar sa asteptam ca noile modele de telefoane sa fie lansate.

15 COMENTARII

  1. Pai normal ca va avea performante mai slabe ca vine cu Kirin 970 aflat si in Mate10, toata lumea stie ca in toamna Huawei vine cu un nou procesor.

  2. P20 va fi 500 de euro, cum să îl compari cu iPhone 8 sau X care e triplu la preț… tre să fii retardat să faci așa ceva, dar totuși unii o fac!