iPhone 11: Iata cat de MIC poate fi Decupajul Ecranului

iPhone 11 va fi lansat in 2018 de catre compania Apple, iar una dintre schimbarile majore care urmeaza sa fie oferite este reducerea dimensiunii decupajului.

iPhone 11 MIC Decupaj Ecran

iPhone 11 poate fi denumirea pe care compania Apple o va folosi pentru viitorul model al iPhone pe care il are in momentul de fata in plin proces de dezvoltare, acesta urmand a veni cu o serie de schimbari in raport cu iPhone X. iPhone 11 urmeaza sa aiba deasemenea un decupaj mai mic decat cel din iPhone X, conform unor informatii furnizate de catre surse apropiate companiei Apple, iar astazi vedem cam cum ar putea arata diferenta.

iPhone 11 are in imaginea de mai jos prezentat un posibil nou decupaj mai mic pe care compania Apple l-ar putea oferi, insa el ar putea veni si cu o reducere a grosimii marginilor ecranului, pe tot panoul frontal. Diferentele dintre grosimea decupajului si a marginilor ecranului iPhone X si cele posibile pentru iPhone 11 nu sunt colosale, insa in baza imaginii de mai jos puteti vedea ca utilizatorii vor putea face usor diferenta intre ele.

iPhone 11 – iata cat de mic poate fi decupajul ecranului

iPhone 11 decupaj

iPhone 11 va ramane cu decupaj si e posibil ca abia modelele din 2019 sa ramana fara aceasta hidoasa caracteristica de design, insa pana atunci compania Apple urmeaza sa reduca intr-o buna masura marimea acestuia. Schimbarea pe care Apple ar putea sa o faca pentru decupajul ecranului iPhone 11 ar face design-ul mult mai frumos decat cel al iPhone X, iar multi fani Apple vor aprecia asta, asa ca ramane de vazut doar daca schimbarea se va adeveri.

iPhone 11 va fi lansat deasemenea impreuna cu un iPhone X Plus, sau iPhone 11 Plus, iar pentru acel model decupajul ar trebui sa acopere o portiune si mai mica din panoul frontal, in raport cu ecranul. Ca sa fiu complet sincer, am asteptari foarte mari de la iPhone 11 pentru a rezolva problemele de design ale modelelor actuale, insa desigur ca Apple poate oricand sa dezamageasca din nou cu un design stupid pentru ecran, ca al iPhone X.