Prima Pagina iPhone iPhone SE 2: PRIMUL VIDEO cu o Unitate Reala ?

iPhone SE 2: PRIMUL VIDEO cu o Unitate Reala ?

IPHONE SE 2, sau ceea ce pare a fi viitorul smartphone Apple apare intr-un prim clip video, complet functional, cu un design foarte similar cu cel al iPhone X.

iPhone SE 2 VIDEO Unitate Reala

iPhone SE 2 apare intr-un prim clip video functionand in mana unui utilizator, sau cel putin asta vrea sa dea de inteles materialul de mai jos, publicat pe reteaua de socializare Weibo. Vorbim despre un clip video in care un telefon care seamana cu iPhone X, dar are o carcasa cu margini drepte, nu rotunde, este folosit de catre o persoana pentru cateva secunde.

Acest presupus iPhone SE 2 are design-ul ecranului identic cu cel al iPhone X, iar cand vine vorba despre camera verticala vorbim despre exact acelasi lucru, copierea fiind la milimetru. Carcasa pare sa fi fost preluata de la un iPhone SE, iar de aici s-a mers pe ideea ca in clipul video de mai jos ar fi un iPhone SE 2, care a fost zvonit pentru lansare.

iPhone SE 2 functional apare intr-un prim video ?

iPhone SE 2 a fost anuntat ca fiind gandit pentru lansare fie cu un design ca al iPhone X si Face ID, fie cu vechiul design si unele imbunatatiri minore pregatite de catre cei de la Apple. In final nimeni nu mai stie daca iPhone SE 2 va fi lansat pe piata, sau nu, insa clipul video de mai jos arata foarte clar cum ar putea arata viitorul telefon al celor de la Apple.

iPhone SE 2 are deocamdata sanse mici de lansare, iar ceea ce vedem in clipul video de mai jos este cel mai probabil o clona Android, care a fost realizata foarte. Cred ca un iPhone SE 2 care sa arate asa nu prea are sanse de a fi lansat in cursul anului 2018 de catre compania Apple, dar cine stie, poate il vom vedea oferit de catre cei din Cupertino in 2019.

 • creed

  Va rupe tot dacă va ieși pe piața 🙂 . Superb superb !!!

 • sudteamromania

  Clona

 • amfetamin

  Cred ca e Huawei P20…

 • adisavaro

  E un x cu carcasa modificata …. clar asa e

 • Daniel Razvan

  Nu-mi doresc un astfel de SE 2 !!!
  Eu personal am alte standarde …

 • tomi

  Arată super..:)
  Dar cred că e un X cu Carcasă Modificată..
  Aș cumpăra un asemea Device🙃

 • Catalin Petrisor

  Clar un X cu carcasa modificata.
  Daca apare Xul “sapun” la vanzare si il cumpar instant pe SE sau cum se va numi.

 • shawn

  Clar un fake chinezesc nereusit !!! Niciodata nu o sa arate asa SE2

 • DorelZidaru

  o mizerie …..

 • edi

  Praf. E și gros și mai are și camera ieșită înafara și bretonel