iPhone X: Noi Estimari Anunta Vanzarile MICI

iPhone X are noi estimari cu vanzri mai mici anuntate de catre analistii care au verificat lantul de distributie al partenerilor companiei Apple in 2018.

iPhone X Estimari Vanzari MICI

iPhone X are parte de noi estimari privind vanzarile, analistii asiatici afirmand ca au facut verificari in lantul de parteneri ai companiei Apple, iar descoperirile lor suntcam sumbre pentru cei din Cupertino. Conform analistilor asiatici, iPhone X ar fi inregistrat vanzari de aproximativ 16 milioane de unitati in primele 2 luni si jumatate ale anului 2018, sub cele 20 de milioane de unitati pe care analistii le estimasera in luna februarie a acestui an.

iPhone X a avut estimarile de vanzari reduse de la 25 de milioane de unitati in T1 2018 la 20 de milioane de unitati, iar acum se pare ca s-ar putea apropia de 18 milioane de unitati, dar e greu de spus daca va fi atinsa cifra. Practic, vanzarile reale ale iPhone X in T1 2018 ar urma sa fie cu 6 – 7 milioane de unitati mai mici decat cele estimate de catre analisti, iar asta inseamna cateva miliarde bune de dolari pe care Apple nu ii mai incaseaza.

iPhone X – noi estimari anunta vanzarile mici

iPhone X are noi previziuni si mai sumbre privind incasarile din T2 2018, analistii estimand ca telefonul urmeaza sa aiba vanzari de doar 7 milioane de unitati, adica mai putin de jumatate fata de T1 2018. O asemenea scadere a vanzarilor pentru iPhone X ar confirma problema majora pe care compania Apple o are in momentul de fata, dar ar putea tine unii clienti cu interes pentru lansarea iPhone 9, sau iPhone 11, din toamna acestui an.

“For iPhone X, after supply chain checks, the shipment could be down to some 16 million for the current quarter and continue to fall to some 7 million units for the next quarter. But … the supply chain could benefit from a higher average sale price per unit for the iPhone X and iPhone 8 ranges, as well as the relatively healthy demand for older and cheaper iPhone models.”

iPhone X are vanzari mici, acest lucru este clar, iar Apple intentioneaza inclusiv sa opreasca productia telefonului in toamna acestui an, dar e foarte posibil ca incasarile sa nu scada fata de aceeasi perioada a anului trecut. Apple ar putea beneficia de pe urma pretului mai mare de vanzare al iPhone X pentru a-si compensa scaderea in vanzari, acest lucru intamplandu-se pentru T4 2017, asa ca exista sanse foarte mari ca acelasi lucru sa se intample inclusiv acum.

29 COMENTARII

  1. Nu sunt baba Vanga, dar am spus ca nu-l văd bine pe segmentul vânzări … se pare ca am avut dreptate … ar trebui sa ma fac consultant de vânzări !!!

  2. De ce sa fie mai scump ??? Crezi ca așa se va face o selecție mai articulata pe iDevice ??? Nicidecum … un exemplu este țara noastră. Peste tot sunt numai NON-VALORI … începând cu cei din fruntea țării și terminând aici. Cu excepții bine înțeles … ma bucur ca sunt plecat deși câteodată mi-e dor de “casa”

  3. Foarte bine. Sper ca si samsung sa pateasca la fel cu S9 lor. De ani de zile nu mai apare nimic interesant pe piata. Niste ciorbe reincalzite la care mai adauga niste condimente.
    iPhone-ul X e un telefon bun, dar nu a adus nimic nou fata de ce exista anterior pe piata. Doar face id-ul care nu reprezinta nimic in experienta de utilizare fata de touch id.
    Samsung a adoptat aceeasi strategie ca a lui apple si au venit in 2018 cu un S8 cu o camera mai buna. La un moment dat o sa vina o companie chinezeasca si o sa ii puna un kur asa cum si ei au pus la timpul lor multe companii japoneze pe butuci.

  4. afara …hahah afara esti platit si daca stii sa faci o singura chestie…mare branza pt ca in rest sistemul merge nu trebuie sa te descurci cum trebuie aici…
    ba esti paralel lasa oamenii mari sa vorbeasca din expereinta..

  5. lasa politicienii….din cauza privatului mai merge ceva in tara asta…pt ca astia se descurca,aia mici, angajati ca sa se descurce pleaca din tara cu prima ocazie

  6. Unele comentarii sunt sterse. Nu numai ale mele dar si a altor utilizatori. Aceasta comunitate imi aminteste de perioada post-decembrista. Dupa atatia ani trecuti totusi mentalitatea a ramas la fel. PACAT !!!

  7. Esti pe bune ? Sau doar ai venit sa faci panarama. Daca tu chiar credeai ca trebuia sa-ti las ultimele comentarii, inseamna ca esti cine cred eu ca esti. Sper ca de aici incolo n-o sa te mire ce comentarii iti apar, sau ce nu, doar in baza ultimelor 2 ar fi trebuit sa-ti dau ban permanent pentru spam.
    Si nu, nu am nevoie de un raspuns la ce am scris.

  8. si eu am pixel 3 XLL luat la 200$ nou nou dar sa ne spui cum e cu ecranul ala spalacit
    bateria din iphoneX e mai buna oricum…iar la bani eu nu ma uit..deci nu e pt cei ce se uita la 1000$ si eu nu as da oricum 500$ sa ii schimb spatele ci as da 1000 sa iau unul nou

  9. Sa rezolvat sau s-a rezolvat?
    Eu am battery usage aproape cat ai tu dar nu am caramida in buzunar zilnic
    Dupa cum se stie,va trebuie 3500 sau 4000mah ca sa depasiti battery usage nostru