iPhone X dupa 5 Luni – Probleme cu Burn-In ?

iPhone X a fost lansat de catre compania Apple acum 5 luni de zile, iar problemele cu burn-in pentru ecranul OLED au fost anuntate de catre Apple, dar sunt reale ?

iPhone X Probleme Burn-In

iPhone X a fost lansat pe 3 noiembrie de catre compania Apple si il folosesc de atunci ca si telefon principal, iar una dintre problemele pe care le-am luat in calcul la achizitie a fost cea privind burn-in, sau retentia imaginilor. Compania Apple a avertizat clientii iPhone X in legatura cu faptul ca afisarea aceleiasi imagini pentru o perioada lunga de timp pe ecran poate genera efecte de burn-in, sau de retentie a imaginilor, problema care afecteaza toate ecranele OLED.

iPhone X a fost testat in fel si chip pentru a se vedea in ce masura are un ecran care este predispus la problema retentiei imaginilor, iar pana acum niciunul nu a putut confirma ca telefonul are o problema mai mare decat altele. Mai mult decat atat, nici macar clientii iPhone X, care il folosesc inca din noiembrie, nu s-au plans in legatura cu problemele burn-in, sau pentru retentia imaginilor, iar acesta este un lucru foarte bun.

iPhone X dupa 5 luni – probleme cu burn-in ?

iPhone X este, din punctul meu de vedere, cel mai bun iPhone facut pana acum de catre Apple, exceptand faptul ca are un decupaj urat in ecran, functionalitatea fiind pe placul meu, in special gesturile existente in iOS. In aceasta perioada pot spune ca am folosit iPhone X intens si pot spune deasemenea cu bucurie ca ecranul nu este afectat de probleme de burn-in, compania Apple reusind sa o rezolve invantand de la telefoanele Android.

iPhone X are un ecran OLED foarte bun, nu mai este cel mai bun dintre toate, insa chiar si asa, merita laudat din plin pentru calitatea imaginilor afisate, dar si pentru faptul ca nu are probleme cu retentia imaginilor. Chiar daca experienta mea cu iPhone X este una grozava si n-am avut probleme cu burn-in, sunt totusi curios daca voi ati avut pana acum probleme de acest gen si daca da, in ce masura au fost rezolvate, eventual pe garantie.