iPhone X dupa 5 Luni – Probleme cu Burn-In ?

iPhone X a fost lansat de catre compania Apple acum 5 luni de zile, iar problemele cu burn-in pentru ecranul OLED au fost anuntate de catre Apple, dar sunt reale ?

iPhone X Probleme Burn-In

iPhone X a fost lansat pe 3 noiembrie de catre compania Apple si il folosesc de atunci ca si telefon principal, iar una dintre problemele pe care le-am luat in calcul la achizitie a fost cea privind burn-in, sau retentia imaginilor. Compania Apple a avertizat clientii iPhone X in legatura cu faptul ca afisarea aceleiasi imagini pentru o perioada lunga de timp pe ecran poate genera efecte de burn-in, sau de retentie a imaginilor, problema care afecteaza toate ecranele OLED.

iPhone X a fost testat in fel si chip pentru a se vedea in ce masura are un ecran care este predispus la problema retentiei imaginilor, iar pana acum niciunul nu a putut confirma ca telefonul are o problema mai mare decat altele. Mai mult decat atat, nici macar clientii iPhone X, care il folosesc inca din noiembrie, nu s-au plans in legatura cu problemele burn-in, sau pentru retentia imaginilor, iar acesta este un lucru foarte bun.

iPhone X dupa 5 luni – probleme cu burn-in ?

iPhone X este, din punctul meu de vedere, cel mai bun iPhone facut pana acum de catre Apple, exceptand faptul ca are un decupaj urat in ecran, functionalitatea fiind pe placul meu, in special gesturile existente in iOS. In aceasta perioada pot spune ca am folosit iPhone X intens si pot spune deasemenea cu bucurie ca ecranul nu este afectat de probleme de burn-in, compania Apple reusind sa o rezolve invantand de la telefoanele Android.

iPhone X are un ecran OLED foarte bun, nu mai este cel mai bun dintre toate, insa chiar si asa, merita laudat din plin pentru calitatea imaginilor afisate, dar si pentru faptul ca nu are probleme cu retentia imaginilor. Chiar daca experienta mea cu iPhone X este una grozava si n-am avut probleme cu burn-in, sunt totusi curios daca voi ati avut pana acum probleme de acest gen si daca da, in ce masura au fost rezolvate, eventual pe garantie.

27 COMENTARII

  1. O singura problema ,dar fff suparatoare:
    Cand primesc apel ,suna ,dar pe ecran apare uneori si dupa 7,8 secunde ,asa ca de multe ori nu apuc sa raspund.
    Ii dau reset aproape zilnic .

  2. Daca aveti probleme software faceti backup apoi un restore din backup. la mine agata destul de urat si asa am rezolvat acum merge super. Celalat x nu a avut problema asta dar nici nu e frecat ca al meu cu tot felul de aplicatii instalat dezinstalat samd.

  3. Mie imi place maxim x-ul, cam scump dar … decupajul ala e enervant cateodata dar e si interesant. As fi preferat sa afiseze procentul bateriei poate la un update viitor rezolva si asta

  4. Si mi-ar placea ca aplicatia idevice sa fie optimizata pt x. Nu inteleg de ce dureaza asa de mult e atat de complicat de refacut???

  5. Observ clar un burn in la coluturile superioare !
    Pe fond alb e un albastru sters in ambele parti.
    Nu ma deranjeaza absolut deloc.
    Singura mea dezamagire la acest iPhone X e calitatea sticlei ecranului, se zgarie incredibil de usor.
    Dar in continuare nu regret nici o secunda achizitia telefonului!

  6. Salut baieti ! Il am din decembrie si pot sa spun ca sunt foarte multumit de el … singura problema pe care am descoperit-o e vis a vis de foliile de protectie.Am schimbat 3 folii Belkin si toate au aceeasi problema : la ”urechiile” de sus dupa 2 saptamani se vede ca si cum ar prinde ceva aer … habar nu am despre ce este vorba !

  7. Salut ! Am incercat 1 folie de la Artwizz si a fost pusa ”by the hand” ca sa zic asa :)) si 2 folii Belkin care se pun cu aparatul …toate 3 achizitionate de la iStyle.Am o folie Belkin pe Iphone 7 Plus pusa de cand a aparut telefonu si nu am absolut nici o problema

  8. O problema de cand am Iphone X ar fi ca m-am cam saturat sa mananc cartofi sau s-a intamplat ceva..nu mai fac astia cartofi calumea… o sa renunt si o sa trec numai la apa..am si slabit vreo 10 kg..ceea ce e bine.multumesc Iphone x.