Apple Anunta o CONFERINTA in Martie pentru a Prezeta noi Produse

Apple a anuntat in cursul acestei zile organizarea unei conferinte luna aceasta pentru a prezenta o serie de produse noi la care lucreaza de cel putin un an.

Apple eveniment iPad martie

Apple a trimis in aceasta dupa-amiaza invitatii de presa pentru a anunta o conferinta care va avea loc in luna martie, cei din Cupertino urmand a prezenta, cel mai probabil, cel putin unul, sau doua produse noi acolo. Vorbim despre o conferinta de presa pe care cei de la Apple o prezinta ca fiind dedicata mediului educational, cu povesti de la profesori si studenti, insa e foarte posibil sa vedem prezentate noi modele de tablete iPad Pro, zvonite inca de acum cateva saptamani.

Apple a anuntat ca aceasta conferinta urmeaza sa aiba loc in Chicago pe data de 27 martie, o locatie neobisnuita pentru cei din Cupertino, ei organizand de obicei evenimentele in San Francisco, sau in propriul campus. Totusi, aceasta nu ar fi prima oara cand Apple ar alege o alta locatie pentru o conferinta, ea prezentand un model intermediar al iPhone intr-o conferinta care a avut loc intr-o locatie diferita de cele obisnuite.

Apple Anunta o Conferinta in Martie pentru a Prezeta noi Produse

Apple eveniment iPad

iPad Pro ar putea fi doar unul dintre produsele pe care Apple le-ar putea prezenta in conferinta ce va fi gazduita de un liceu din Chicago, compania putand anunta deasemenea noul MacBook Air. V-am spus deja in cateva articole ca Apple vrea sa lanseze un MacBook Air nou, care are un ecran Retina si un pret ce-ar putea fi chiar usor mai mic decat cel al vechiului model, deci ar fi extrem de atractiv pentru mediul educational in acest moment.

Alegerea unui liceu pentru a organiza evenimentul sugereaza faptul ca produsele ce urmeaza sa fie prezentate de catre compania Apple au functii importante gandite pentru scoli, licee si universitati, insa ramane de vazut care sunt acestea. Mai multe despre eveniment vom afla in cele 12 zile care se vor scurge pana in momentul in care el va avea loc, dar separat de noi modele ale iPad Pro si un MacBook Air, nu cred ca vom vedea altceva notabil.

Voi ce credeti ca va anunta Apple ?

10 COMENTARII

  1. teoretic daca este event pentru mediul educational atunci ar trebui sa vedem ipad 2018 si macbook air, adica produsele low cost, in cazul asta s-ar incadra si SE2

  2. da, ai dreptate, deci macbook acela sub 1000$, ipad acela de aprox 300$, si vor anunta si pretul si data de lansare pe piata pt airpower si probabil pt carcasa wireless pt airpods

  3. macbook acela sub 1000$, ipad acela de aprox 300$, si vor anunta si pretul si data de lansare pe piata pt airpower si probabil pt carcasa wireless pt airpods