Fortnite Battle Royale: Invitatiile si Lansarea in AppStore

Fortnite Battle Royale este cel mai "hot" joc al momentului, el fiind lansat noaptea trecuta pentru iPhone si iPad, iar acum afli cum poti obtine invitatiile pentru a-l juca.

Fortnite Battle Royale Invitatii Lansare AppStore

Fortnite Battle Royale este cel mai anticipat joc al momentului, cei de la Epic Games reusind sa creeze foarte multa valva in jurul acestui nou titlu pentru iPhone si iPad. Incepand de noaptea trecuta, Fortnite Battle Royale este disponibil in AppStore pentru descarcare, compania Epic Games oferind si posibilitatea de a cere invitatii pentru a-l juca.

Fortnite Battle Royale nu poate fi jucat deocamdata decat de catre cei care au invitatie pentru a participa la evenimentul creat de catre Epic Games in baza unui cont. Cei de la Epic Games sustin ca Fortnite Battle Royale ofera acelasi gameplay precum versiunea care a fost lansata pentru Playstation 4, XBOX ONE, calculatoare si Mac-uri, deci multi vor fi bucurosi sa-l joace si pe iDevice-uri.

Fortnite Battle Royale – invitatiile si lansarea in AppStore

Fortnite Battle Royale are o dimensiunea de 2 GB si poate fi instalat numai pe iPhone SE/6, sau mai noi, iPad Pro, iPad Air 2, iPad Mini 4 si iPad 2017, insa doar daca au iOS 11. Desigur ca Fortnite Battle Royale poate fi jucat exclusiv pe internet, asa ca este necesara o conexiune constanta pentru a va putea duela cu prietenii prin serverele celor de la Epic Games.

Fortnite Battle Royale functioneaza doar pe baza de invitatie pe care o puteti cere din aceasta pagina, insa desigur ca nimeni nu va garanteaza faptul ca o veti si primi, cererea fiind imensa acum. Fortnite Battle Royale este disponibil in AppStore pentru descarcare din aceasta pagina insa fara acea invitatie, nu veti putea face nimic, deoarece accesul este blocat.