Samsung Galaxy S9: Functia SECRETA Dezvaluita

Samsung Galaxy S9 are o noua functie secreta dezvaluita cu o zi inaintea lansarii telefonului mobil pe pietele globale, ea fiind extrem de importanta pentru multi clienti.

Samsung Galaxy S9 Functia SECRETA

Samsung Galaxy S9 vine cu foarte multe noutati interesante anul acesta, insa printre ele a fost trecuta cu vederea si una extrem de importanta pe care compania samsung o ofera pentru utilizatorii din lumea intreaga. Vorbim despre o functie secreta a Samsung Galaxy S9 care a fost dezvaluita recent, ea avand legatura cu o componenta care se afla de ani de zile in telefoane, dar care abia acum este folosita intr-un scop complet nou, din fericire.

Samsung Galaxy S9 are in carcasa un senzor care permite masurarea ritmului cardiac, cei de la Samsung oferindu-l inca de acum aproximativ 2 ani, insa abia in 2018 i-au gasit si o alta utilitate foarte interesanta. Ea vine multumita unei noi aplicatii care a fost lansata pentru Samsung Galaxy S9 chiar inainte ca telefonul sa ajunga pe piata, compania coreeana colaborand cu alta pentru a putea oferi o functionalitate de acest gen pentru utilizatori.

Samsung Galaxy S9 este capabil sa masoare nu doar ritmul cardiac, ci si tensiunea arteriala, iar dupa cum puteti vedea in imaginea de mai jos, el reuseste sa ofere citiri foarte exacte, desi nu este un aparat medical. E greu de spus cum a reusit compania coreeana sa colaboreze cu o alta pentru a crea un software atat de avansat, insa Samsung Galaxy S9 pare sa poata masura tensiunea arteriala la fel de exact precum un aparat dedicat.

Samsung Galaxy S9 – functia secreta dezvaluita

Samsung Galaxy S9 tensiune arteriala

Samsung Galaxy S9 reuseste sa indeplineasca o functie pe care foarte multi producatori de smartphone-uri, si chiar smartwatch-uri, cauta sa o implementeze cu succes de ceva vreme, dar pe care n-au reusit sa o faca. Masurarea tensiunii arteriale cu un smartphone este ceva ce oricine si-ar dori sa poata face, mai ales daca citirea ar fi exacta, iar Samsung Galaxy S9 cu aplicatia My BP Lab poate oferi exact ceea ce doresc utilizatorii.

Samsung Galaxy S9 nu este singurul smartphone pe care pot fi folosite aplicatii de acest gen, insa pana acum niciuna nu s-a apropiat atat de mult de un dispozitiv medical dedicat care sa poata masura tensiunea arteriala. Ca sa fiu complet sincer, sunt destul de placut surprins de ceea ce poate realiza Samsung Galaxy S9 cu senzorul sau pentru masurarea ritmului cardiac si sper ca Apple sa implementeze functii de acest gen cat mai curand in iPhone.

Samsung Galaxy S9 va fi lansat astazi de catre compania Samsung in foarte multe piete de pe glob, asa ca ne putem astepta sa descoperim mult mai multe informatii interesante cu privire la el in perioada urmatoare. Pana atunci, mai interesant de vazut este daca Samsung Galaxy S9 va avea succes in vanzari, sau nu, aceasta fiind grija multor competitori ai coreenilor.