iPhone X: Cand Bugurile iOS 11 ajung in Reclame

iPhone X Buguri iOS 11 Reclame

iPhone X are promovata intr-o noua reclama Apple functia Face ID care permite vizualizarea de informatii doar in momentul in care atentia noastra e indreptata spre ecran. Apple a creat o reclama foarte interesanta pentru a promova aceasta functie utila a Face ID si iPhone X, insa din pacate ea vine si cu un bug care exista in sistemul de operaere iOS 11.

iPhone X are o serie de animatii care sunt rulate in momentul in care Face ID detecteaza atentia si afiseaza diverse tipuri de continut, dar din pacate ele nu sunt bine gandite. In imaginea de mai jos puteti vedea cum bula pentru texte din iOS 11 se extinde dupa ce textul este deja afisat in afara ei, acest defect de design nefiind ceva de dorit pentru un iPhone X de 1100 de euro.

iPhone x reclama bug ios 11

iPhone X are desigur si diverse alte probleme de interfata, si nu numai, in iOS 11, insa faptul ca problemele de acest gen ajung in reclamele Apple este o dovada a faptului ca nimanui nu ii mai pasa de ele.

https://youtu.be/-pF5bV6bFOU

14 COMENTARII

  1. Zaone nu stiu unde ai vazut tu bugul in reclama…poate ai facut textul asta al articolului pt alta reclama. X-ul se comporta corect si in video atasat de tine.

  2. Video imi arata ca nu e sigur faceId-ul. Vestiarele “par a se deschide” cu funcția faceId, de ce ? Atata timp cat nu se uita proprietarul lor spre ele.