Samsung Galaxy S9: Functia SECRETA de care mi-e DOR in iPhone

Samsung Galaxy S9 are implementata o functie secreta pe care mi-as dori sa o am din nou disponibila in iPhone, utilizatorii Samsung bucurandu-se de atentia coreenilor.

Samsung Galaxy S9 Functia SECRETA DOR iPhone

Samsung Galaxy S9 are descoperita astazi o functie extrem de importanta pe care compania Samsung a tinut-o secreta pentru ca le permite utilizatorilor sa faca aproape orice doresc cu noile telefoane. Noua functie este disponibila doar pentru versiunile Samsung Galaxy S9 care au chip Exynos 9810, deci inclusiv modelele vandute in Romania, asa ca daca ati cumparat unul, va veti putea bucura de ea in propriile dispozitive.

Samsung Galaxy S9 are implementat suport TWRP implementat de catre compania Samsung, aceasta fiind o functie care permite incarcarea unui bootloader personalizat pentru a activa functii diverse ale telefonului. Practic, functia TWRP pentru care Samsung Galaxy S9 cu chip Exynos are suport este similara cu cea oferita in trecut pentru telefoanele cu jailbreak in care puteam instala custom ipsw-uri cu aplicatii si tweak-uri.

Samsung Galaxy S9 trebuie sa aiba root pentru ca procesul sa functioneze, sau utilizatorii trebuie sa foloseasca Odin pentru el, dar esenta este ca suportul TWRP este ceva ce nimeni nu credea ca Samsung va oferi. Multumita acestei implementari, utilizatorii Samsung Galaxy S9 vor avea posibilitatea de a isi personaliza mai usor telefoanele, lucru care oricum putea fi facut la un moment dat, dar acum lucrurile se simplifica.

Samsung Galaxy S9 – functia secreta de care mi-e dor in iPhone

Samsung Galaxy S9 are implementat din partea Samsung un fel de suport pentru “jailbreak”, dar nu in sensul clasic al procedurii, insa chiar si asa, schimbarea arata ca in Coreea de Sud se gandeste diferit fata de Cupertino. Android este un sistem de operare gandit pentru a fi liber si a permite personalizarea, iar Samsung Galaxy S9 arata prin acest suport ca desi securitatea conteaza, si experienta utilizatorilor e importanta.

Samsung Galaxy S9 are implementat acest suport de Samsung si sunt sigur ca multi utilizatori ai iPhone si-ar dori ca Apple sa relaxeze securitatea sistemului de operare pentru a permite un jailbreak mai usor. iPhone a crescut multumita libertatii de a-l personaliza, ceea ce se poate face mai usor cu Samsung Galaxy S9, insa compania Apple si-a inchis complet platforma si n-ar strica daca ar reveni la ganduri mult mai bune.

Samsung Galaxy S9 va fi doar inceputul, deoarece din moment ce acest smartphone are implementat suport de acest gen, este destul de clar ca si alti producatori il vor oferi pentru a nu ramane in urma cu functiile. Samsung Galaxy S9 ne arata ca strategiile Samsung raman contradictorii cu ale Apple in anumite privinte si ca le poti oferi oamenilor surprize placute cand te uiti atent la experienta de care au nevoie in viata de zi cu zi.

5 COMENTARII

  1. Interesant, twrp de fapt este un recovery personalizat care permite root-ul, schimbarea de ROM-uri.Sunt curios cum se comportă cu knox. Deci Samsung vrea sa promoveze personalizarea, cu implementarea twrp practic Odin nu își mai are rostul, sunt curios daca se poate activa fara probleme(gen din opțiunile de dezvoltator).

  2. Interesant articolul !Ar si mai interesant dacă ar fi si in românește!Oare chiar așa săracă este limba noastră??? Am înțeles ,e scris numai pt cunoscători !

  3. deci s9 loveste apple direct in “moalele capului” daca knox va functiona in paralel cu twrp ar fi exact ca si cum samsung face pipi pe iphone. scuza-ti expresia, dar cine cunoaste stie ce inseamna sa ai twrp/root si ce se poate face cu magisk xposed etc etc …