WWDC 2018: 12 Wallpaper-uri pentru iPhone

iPhone wallpaper WWDC 2018

WWDC 2018 a fost anuntat de catre compania Apple pentru data de 4 iunie, iar astazi aveti ocazia de a descarca 12 wallpaper pe care le puteti folosi pe iPhone. Wallpaper-urile sunt facute in baza imaginilor pe care compania Apple le-a creat pentru a anunta conferinta WWDC 2018, deci pana pe 4 iunie le veti putea folosi in propriile iPhone.

Wallpaper-urile sunt compatibile cu toate modelele iPhone lansate pana acum de catre compania Apple, fie ca vorbim despre iPhone X, sau modele mai vechi. Daca accesati acest articol din aplicatia iDevice.ro, atunci va trebui sa deschideti pagina in Safari pentru a putea descarca wallpaper-urile pe iPhone-urile voastre pentru aplicare.

Daca vreti o selectie mai vasta, cu wallpaper-uri 4K si pentru calculatoare, atunci le gasiti aici.

iPhone wallpaper WWDC 2018 1

Articolul precedentiPhone – 11 sectiuni de jocuri recomandate de Apple
Articolul următoreMAG: iPhone X cu Promotii de 1700 de LEI
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.