YouTube: Functia SURPRIZA Descoperita in Website

YouTube testeaza o noua functie surpriza pentru utilizatorii care urmaresc in mod constant clipuri video in website, ea fiind descoperita abia acum.

YouTube Functia SURPRIZA Descoperita Website

YouTube continua sa uimeasca prin noile functii pe care intentioneaza sa le implementeze pentru utilizatori, iar mai jos puteti vedea una interesanta pe care compania ar dori sa ne-o ofere in perioada urmatoare. V-am spus acum cateva zile ca YouTube testeaza un sistem picture-in-picture care va afisa clipurile video intr-o fereastra plutitoare in paginile website-ului sau, iar acum vedem o variatie acestei idei, care are totusi la baza o bara fixa in ecran, ce reda clipuri video..

YouTube incearca sa implementeze functii noi pentru cei care vor sa vada, sau doar sa asculte, un clip video in timp ce cauta alte materiale in website, astfel ca bara plutitoare de mai jos va fi vizibila in timp ce naviga pe website. Practic, in momentul in care deschidem un clip video pentru a urmari materialul pe YouTube si facem scroll in jos pentru a vedea comentariile, clipul video este afisat intr-o portiune mica a unei bare fixate de partea superioara a ecranului.

YouTube – functia surpriza descoperita in website

YouTube a implementat functia pentru a le permite utilizatorilor sa continue sa vada clipurile video in timp ce se uita la informatii despre el, sau la comentariile pe care utilizatorii le-au publicat pentru material. YouTube testeaza in momentul de fata ambele functii noi doar pe versiunea pentru calculatoare a website-ului sau, deci in aplicatie va ramane acel sistem picture-in-picture, cel putin pana cand vom avea ceva nou oferit.

YouTube s-a gandit ca utilizatorilor de calculatoare le-ar fi utila o functie de a vedea clipurile video si intr-o fereastra mica si testeaza cele doua noi functii pentru a vedea care dintre ele ar fi mai utila pentru implementare. E greu de spus daca YouTube va implementa ambele functii, sau va decide in final sa ofere doar una dintre ele, insa ceea ce stim clar este ca vom vedea in curand mai multe reclame in timpul vizionarii clipurilor video.

7 COMENTARII

  1. Am observat o chestie ciudata la articolele tale.Din titlu dai de înțeles ca ceea ce vei prezenta ESTE deja implementat,dar când începi sa citești ,bulversare totala…este in teste,va fi implementată in curând,așteptăm….etc etc

  2. Care parte din titlu iti spune ca functia exista in YouTube ? Sunt foarte curios pentru ca l-am scris in asa fel incat sa nu dea de inteles asta, lucru care se si observa.

  3. Si exista, normal ca exista, altfel n-ar fi fost prezentata. Sau crezi ca in clip e animatia vreunui prost ? Sincer, Chestiile astea mi se par atat de deplasate, stau si fac discutii aiurea ca tu crezi ca ceva testat in beta nu exista.

  4. Sunteți mai mulți care scrieți și nu știți de voi?? Uite ce ai scris un pic mai sus:”Care parte din titlu iti spune ca functia exista in YouTube ? “